Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin je úspešný lekár, ktorý vo svojom živote nenechá nič na náhodu. Do cesty mu však doslova vbehne charizmatická Naďa a jeho život v sekunde obráti hore nohami... Vernerovci robia všetko preto, aby ich rodinná reštaurácia fungovala čo najlepšie. Najmladší syn Juraj má ale vlastné podnikateľské plány. Vďaka nim však dostane celú rodinu do riadnych problémov! Hanka o ničom inom nesníva, len aby prišla mama na oslavu jej šiestich narodenín. Martin sa ako správny otec rozhodne splniť jej sen. Aj za cenu toho, že najme cudziu ženu aby "zahrala" Hankinu mamu... Naďa maká v rodinnej reštaurácii a sníva o tom, že bude mať raz vlastné kníhkupectvo. Stačí však jedna náhoda a zrazu sa z nej zo dňa na deň stane mama na prenájom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ to vyzerá, že sa niekto voľne inšpiroval filmami ako Bez návodu. Tam si tiež chlap vymýšľal, že jeho decku mama píše. Snáď to nebude nejaký pokus o kopírku, ale to asi nie, lebo ten kvalitný zahraničný film mal v sebe nielen vtip, ale aj tragiku. Toto určite tu cieľom nebude. A vtipu tiež zatiaľ nič moc. ()

Anet21 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

⚪Ďalšia licencia, ktorá pracuje ešte aj s podobnými motívmi ako nechválne známi Oteckovia (muž s dieťaťom, rodina s vlastnou reštauráciou), dokonca sa tu vyskytujú aj rovnakí herci. Po stránke vtipu, šmrncu skôr trága a trápno, aj keď po prvom dieli sa to nezdá absolútne bezduché, je jasné, že za tri mesiace to už bude klasická markizácka naťahovaná telehlúposť, v ktorej sa objavia všetky motívy, od svadby, cez únos až po smrť.⚪Niektorí noví herci skôr nesympatickí, Kramár už konečne hrá úlohu otcov, resp. dedkov, čo je logické, keďže má 63 rokov (a tento fakt nepochopil očividne len on sám), Bardy taká pekná tvár, ktorá sa naučí odrecitovať text. Celkovo nie je jasné, prečo by divák trávil večery práve pri tomto, na druhej strane, je jasné, že si to divákov nájde, už len kvôli motívu rodiny a angažovaní detskej roztomilej herečky.⚪ ()

Pampa 

všetky recenzie používateľa

V rámci žánru romantická telenovela si u mě tento seriál stojí dobře. Super oddychovka a ta holčička je fakt roztomilá :) Jen aby to nepokazili natahováním do nekonečna. ()

Reklama

Reklama