Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvě nevěrné kamarádky předstírají, že spolu odjíždí na víkend, aby měly před svými partnery alibi. Jedna z nich se ale ztratí a spletitá síť lží se začne povážlivě trhat. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (26)

Untentrauer 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý příběh dvou nevěrnic, které by si neměly zasouložit váš obdiv a už vůbec ne sympatie. Tak kdo je vrah? kdo chce zabít nevěrnou manželku a soudkyni? Dá se říct, že s ohledem na to, jak si obě zahrávají s druhými, budou pachatelů celé zástupy…Ale co když je všechno jinak? A právě tato možnost je nejzajímavější, jenže bohužel autorsky nezvládnutá. Konec je pak velmi uspěchaný a celkovému obrazu akorát uškodil. Z rozuzlení lze vycítit snaha o velkolepost, mě to ovšem přišlo dost nepovedené, nicméně je to evropská tvorba a snaha se cení. 2,5* zaokrouhleno nahoru. ()

LadyCarousel 

všetky recenzie používateľa

Bylo to trochu nepredvidatelne predvidatelne, ale po dlouhe dobe jsem si vodila hlavni hrdinku jako loutku, rozumej ze vzdy jsem si rekla: nechovej se jak... a udelej tohle...a ona kupodivu vsechno udelala spravne. A to neni caste, ze by se hlavni hrdinka nechovala jako kdyby ji vymyly mozek. Mozna to bylo tim, ze byla soudkyne? Za me dobry. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dosť dlho to malo svoju atmosféru a tajomnosť, no s malým počtom postáv sa dalo nejak predpokladať, kam to pôjde, ale existuje aj dosť dobrý priestor na alternatívne riešenia. Nakoniec to ale končí tak po holandsky, kde istá nedotknuteľná komunita vyhráva, pretože im ide len o lásku. A keď si človek spojí súčasné trendy, krajinu vzniku a dúhu vo filme, tak vie, že proste už neexistuje možnosť, aby to dopadlo inak. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celkom vydarený krimi thriller, ktorý síce začal skromne, no potom sa nám to celé pekne postupne zamotávalo viac a viac. Počas filmu som mal viacero typov, kto za tým celým stojí, ale napokon som neuhádol. Napriek tomu, že to bolo dosť prekombinované, v deji sa dalo po celý čas pekne vyznať. Bodil mi bolo normálne ľúto, ako sa v tom celom zamotala a následne sa chytila do poriadnej paranoidnej siete nedôvery voči všetkým naokolo. Ten koniec ma však dosť sklamal, pointa bola slabučká. Ale keď si odmyslím to finále, tak to bolo skutočne výborné a nadpriemerné = 4* ()

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Chlapa so synom poslať na Ajax a vytrieskať si pindu až to bolí, príbeh prvej čúzy. Druhá čúza zase premakala plány a alibi a podrobne previedla svojim fingovaným víkendom obe čúzy pred ich partnermi. Ááááá chybička se přeci vloudila, dej začína. Tulipánci skúsili natočiť dobrý film o nevere. Bez toho, aby som zveličoval vravím, že ľuďom ktorí podvádzajú partnerov alebo partnerky principiálne neverím a považujem to za ľudské dno, jedno z najhorších vôbec. Partnerstvo a nevera spolu nesusedia a nemôžu vedľa seba existovať bez toho, aby skôr alebo neskôr nepriniesli skazu. Vlastne mi z tých dvoch bolo na blivajz. Film mal slušný rozbeh a dynamicky postavil diváka preď očakávania čo bude nasledovať. Keď to chytilo ešte aj kriminálnu zápletku, vnímal som to ako pozitívum, hoc to v tej chvíli v zásade prestala byť dráma zo života a ostal už len krimi thriller. A práve vtedy to podľa mňa začalo strácať šťavu. Paradox. Zrazu sa z krátkeho zaujímavého filmu stala nekonečná nuda bez tempa. V konečnom dôsledku by som bol asi spokojnejší, keby sme zostali v žánri dráma a riešili sa tu len vzťahové záležitosti namiesto kriminálnej zápletky. Tak som si aspoň interne tipol kto za tým celým je a …… neuhádol som krucifagot. Aspoň, že to nebolo predvídateľné. Lenže thriller, ktorý nedokáže budovať napätie postupne, je v podstate predom odsúdený na cestu do rýchleho zabudnutia. Stalo sa to aj teraz. No a ten záver, to ako …. Ako celok nuda a s úplne posratým a ku tomu katastrofálne natočeným záverom. Holanďanom ide rozhodne lepšie futbal. Našťastie. Do toho Ajax. ()

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama