Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Black Snow (2023) 

Zaujimave zasadenie v australskom malomeste, kde sa po 25tich rokoch na svetlo sveta dostane potrebne voditko k vyrieseniu zlocinu z tych casov. Predstavitelia komunity, ale hlavne vysetrovatel "odlozenych pripadov" Travis Fimmel posobia vernohodne. Kvitujem hlavne vykreselnie postav a celkovy pribeh. Obcas sa tvorcovia neubranili prilisnym skratkam a v zavere ma tiez nepresvedcili jednou vedlajsou liniou, avsak je to rozhodne nadpriemerny serial. Necakajte vsak ziadnu akcnu jazdu, ci mrazivu mystery. I tak odporucam. 60% ()

Unfinished Business (2023) (E01) 

Zaujimavy uvod a hlavne miestne zasadenie. Za atraktivne pokladam i zvlastnu psychologiu a "angazovanost" Fimmelovej postavy vysetrovatela starych pripadov a sestry davno zosnulej. Uz zlozenie "poskolakov" a i silno veriaca rodina, ci priatel, davaju divakovi moznost spekulovat a moznych podozreniach. Svoje hovori i tetovanie na ruke vysetrovatela. Spokojnost, slusna atmosfera. Nadpriemer. Uvidime, kam to bude smerovat. 60% ()

Predators (2023) (E02) 

Ok, tak som rad, ze som ostal pri tejto australskej "jednohubke". Druhy diel prezradi o dost viacej a nazanky moznych utajovanych vztahov z minulosti rozhodne opat davaju moznosti spekulovat. Po tejto epizode som presvedcivo vylucil dvoch podozrivych. :) Ak ma scenar samozrejme neoblbol, ci si ale nemyslim. :) Slusne, inak, potesi mat doma teen-aktivistku, co? 75% ()

Ezekiel (2023) (E03) 

Detektiv nachadza nezrovnalosti v casovych liniach a udajnom pohybe davno zomrelej. Sestra nakoniec tiez "zverila" tazivu info. Pomaly sa crtaju obrysy. Dve osoby, ktore som mal v merku na zaciatku su stale "v hre". :) 60% ()

The Lost Boys (2023) (E04) 

Policajny sef - verny posluhovac? Prachata dcerenka zbehla v natlaku a lziach za strojenym usmevom? Creepy ctitel s nahrdelnikom? Rasisticky zmrd s nahravkou? Sestra zomrelej zaryto mlciaca a dostavajuca SMS, ze niekomu dosla trpezlivost drzat jej tajomstvo? Pomerne zaujimavy diel...Da sa tusit, kto asi bude obetou nehody...nahrdelniky s krizikom zrejme nie su automaticky zarukou "dobreho cloveka". :D Kto by to bol povedal. 70% ()

Sugar Sugar (2023) (E05) 

Velmi dobra cast, pobavila nemilosrdnost dcerky voci tatkovi - zmrdovi. :) Napriek posledny minutam to nebude take jednoduche, pretoze tu este mame "starsie rocniky", ktore sa spravaju podozrivo od prveho dielu. :) Tot len moja domnienka. Slusny diel. 75% ()

Spirits Speak (2023) (E06) 

Nakoniec ma rozuzlenie pribehu celkom zaujalo, hoci napriklad ohladom "otcovstva" sme z kamerovych zaznamoch nemali napovedu, a tak trochu to vnimam ako "oblb" voci divakovi. Tvorcovia radi robie taketo lacne triky, aby nemuseli rozmyslat pri scenari, a ktoreho prosto ohuria hocicim, pretoze mozu. Kriminalna linia vsak davala zmysel. Hoci pri "strete" popierala zakladne rodicovske instinkty. Vieme vsak, ze i taki su medzi nami, takze opat, nic proti. Uchadzajuci pribeh a celkovo spokojnost. 65% ()

Reklama

Reklama