Reklama

Reklama

Vir Das: Landing

(relácia)
Trailer
Stand-up / Komédia
India, 2022, 66 min

Réžia:

Vir Das

Scenár:

Vir Das

Účinkujú:

Vir Das

VOD (1)

Obsahy(1)

Vir Das ve svém čtvrtém stand-upovém speciálu pro Netflix zavzpomíná na dětství v Indii a zamyslí se nad tím, proč je nebezpečné se rozčilovat a jak v životě uspět. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Dasov stand-up je rozhodne inteligentny, plny hlbsich myslienok a posolstiev. Malicko crowd-worku, co mam rad zasa ja. "...who thought Vir Das is german :), rytierstvo za vrazdy v menej kralovnej v uvode malo tiez svoj point, "it's not stolen-wealth, is Commonwealth" pecka, no place for dead people in Mumbai, nepreclene zlato z hitlerovskeho Nemecka a do indicke v Britanii. Velka cast je z uvodu venovana "The two Indias video", a tomu, co sa rozputalo jeho zverejnenim..."ISIS has way more subscribers than Netflix" uff :) BBC ..that you divided India. :) "Jesus Christ, better magician, than a comedian". Toblerone vtip bol super - "You put a triangle inside a circle". "Jada was the only bold dictator" pecka. Nadherny, ako bic slahajuci, preslov k druhej generacii Indov v Amerike ponosujucich sa hocijakov nad skutocnymi Indami a zivotom v Indii. Super callback na KGB typka z Prazskeho muzea. :) "Get my dad's name out of your f*cking mouth!...slap!" :) Ten s fyzickymi trestami v skolach v Indii a vzorcom, co si vsetci pamataju bol vyborny. "We both are expected to serve angry uncles" od letusky, vyborne. Vysvetlenie a poukazanie na rozdiel medzi patriotmi a nacionalistami, opat, vynikajuce...checkout padom. :) "He was a stan-up till the end" :) "hate is yelled but love is felled"..so from now on, I will carry indian soil with me wherever I go" Velmi pekny zaver. Rozhodne odporucam, ak su obcas nejake vtipy vztiahnute na indicke pomery, velmi dobre su vesvetlene. Po technickej stranke tiez nie je co vytknut. Odporucam. 75% ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Vir Dasa nemám napozeraného a bol som na neho zvedavý. Neviem, možno jeho predchádzajúce stand upy budú lepšie, ale tento je vyslovene spravený ako určité vysvetlenie k udalostiam, ktoré viedli k tomu, že bol svojou krajinou označený za zradcu. Je v tom viac pokory. Viac vysvetľovania súvislostí a udalostí a skôr ako komediálny výstup mi to príde ako my point of view and how I grow up príhovor. Vtipy fungujú len sporadicky a hoci Vir vyzerá ako fajn chlapík, celé je to také učičíkané, opatrné a výrazne politický korektné ( hoci sa to tvári, že to také nie je). Skúsim si pozrieť ešte nejaký iní jeho stand up a potom sa rozhodnem. Veľmi tomu chýba ľahkosť a údernosť. Pôsobí to napäto, na čo niekoľko krát upozorní aj samotný Vir. ()

Reklama

Reklama

Reklama