Reklama

Reklama

Do neba a do pekla: Spartak Trnava

(seriál)

VOD (1)

Najpopulárnejší šport na planéte sa nekončí po záverečnom hvizde rozhodcu – skladá sa zo stoviek príbehov za oponou, z bolesti a odopierania, paralyzujúceho strachu, ale aj bezhraničnej podpory. Nová dokumentárna séria prináša futbal vo svojej skutočnej podstate – napínavý a plný vášne. Filmovým kamerám sa podarilo preniknúť do úplného zákulisia fungovania futbalového klubu, k bezprostredným emóciám hráčov, fanúšikov a k dráme odohrávajúcej sa v pozadí. Spoznaj legendárny klub Spartak Trnava – so storočným dedičstvom, najvernejšou fanúšikovskou základňou na Slovensku a s osudmi tých, pre ktorých je červeno-čierna značka náboženstvom. Melódia víťazstiev a prehier, ktorá ostane znieť v hlave. Niekedy symfónia, niekedy rekviem a niekedy len ticho. Príbeh veľkej futbalovej lásky zviazaný s osudom jedného klubu. (Voyo)

(viac)

Recenzie (6)

ghatos 

všetky recenzie používateľa

1. díl - poměrně pečlivý a koncentrovaný úvodní vhled do fungování klubu. 72%. 2. díl - proti Rakowu nebyla šance. 72%. 3. díl - Slovan a psychická únava. 73%. 4. díl - zázemí. 68%. 5. díl - influencerka 🥴, celkově slabší díl. 66%. 6. díl - předehra. 65%. 7. díl - blíží se to. 68%. 8. díl - brána do Evropy doma při oslavách 💯 let klubu proti Slovanu se opět otevřela a že to tam bude stát za to... . 75%. Celkově 74% - kvalitní sportovní sonda. ()

Daus 

všetky recenzie používateľa

Seriál je určený především pro fanoušky fotbalu. Nahlédneme do zákulisí slovenského prvoligového týmu a důležitosti každého článku z řetězce od uklízečky, kustoda, speakra, hráčů, trenérů až po prezidenta klubu. ()

Reklama

Reklama