Reklama

Reklama

Michael Jackson: Špeciál o falošnosti

  • Česko Michael Jackson: Speciál o přetvářce (viac)
Veľká Británia, 2021, 44 min

Hrajú:

Michael Jackson (a.z.)

Obsahy(1)

Azda najžiarivejšia popová hviezda všetkých čias, Michael Jackson, už roky čelí vážnym obvineniam. Na základe nahraných rozhovorov a televíznych svedectiev odborníci podrobne analyzujú spevákovo správanie. (HBO Max)

Recenzie (2)

sun.eagle odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečný dokument, který neřekne vůbec nic. Nějací rádoby odborníci tam žvatlají moudra, ale když má dojít na verdikt, tak se dozvíte že to tak mohlo být, ale nemuselo. Nejzbytečnější dokument co jsem kdy viděl. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Kráľ - (ne)Kráľ, asi tou svojou malou, mahagónovou rúrkou, pár dierok prevŕtal. Neuveriteľný génius na hudobnom poli, v živote však absolútne, opovrhnutia hodné - monštrum. Nie je nič nové, že ľudia z tejto kasty, sú pre ukojenie svojich chúťok, ochotný urobiť takmer čokoľvek, pričom sa nezastavia pred ničím. Nuž ale, keď ste obeť, no rodičia zhrabnú odškodné 23 mega (!!), asi sa oči dajú prižmúriť. Čo tam potom, že bude viac obetí, my už sme v pohode. Čo sa dokumentu týka, vykonáva rozbor dialógu "presláveného" Michalovho rozhovoru, v ktorom jasne vidieť, že rozhodne nie je v "pohode". Zaujímavé, čo všetko povie jeho telo či mimika, bez ohľadu na slová, ktoré z úst vypustí. ?ohlo to byť však ďaleko výraznejšie. Ale to už je od "ID" klasika .. ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama