Reklama

Reklama

Aillaendeu

(seriál)
Akčný / Fantasy / Horor / Mysteriózny / Thriller
Južná Kórea, (2022–2023), 10 h 44 min (Minutáž: 52–59 min)

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Nezodpovědné a arogantní chování Mi-ho Won (Da-hee Lee) ji donutí přestěhovat se na ostrov Čedžu. To ovšem tato mladá žena neví, že ostrov je místem, kde se zlo volně prochází mezi lidmi a osud Mi-ho se jejím příjezdem začíná naplňovat. (mikki089)

Recenzie používateľa skorpik42 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2022) (S01) 

Veľmi som sa na tento seriál tešila, no popravde, nenaplnil úplne moje očakávania. Kim Nam Gil je vo svojej úlohe skvelý, svoje herectvo zlepšil aj (ne)herec Cha Eun Woo, no Lee Da Hee je nemastná neslaná, celkovo nevýrazná, neustále sa prehrabuje v nevkusne ostrihanych vlasoch (aj keď je to teraz vraj IN) a kostyméri to v jej prípade takisto nezvládli. Inak spracované pekne (až na pár trikov pri oživlom strome), exteriéry boli vybrané veľmi vhodne, ponúkajú nám krásne scenérie, ktoré som doteraz v žiadnom seriály nevidela. Najlepšia je podla mňa v tomto seriály hudba, tá úžasne podfarbuje scény a skvelé tam zapadá. ()

Season 2 (2023) (S02) 

V druhej sérii sa wow efekt mierne vytratil a kvalita ide mierne dolu , ale posledne dva diely sú nabité emóciami a akciou, takže celkový dojem sa ku koncu vylepšuje. Inak platí všetko ostatné, čo som uviedla v prvej sérii. P.s.: Pevne verím v pokračovanie. ()

Reklama

Reklama