Reklama

Reklama

Na lovu

Trailer 3

Obsahy(1)

Po smrti otce se Giorgio, Mattia, Silvia a Luca musí vyrovnat s tím, že zabil jejich matku a přivodil rodině finanční problémy. Luca následně vyzve ostatní k lovecké výpravě do lesa. (Cinemax)

Zaujímavosti (3)

  • Laura Chiatti o spolupráci s manželom Marcom Boccim ako režisérom: "Myslím, že sa mu páčilo, že ma ako režisér môže ovládať. Doma som výbušnejšia, zatiaľ čo keď pracujem, ukazujem svoj najprívetivejšiu podobu. Neviem, či som to mohla povedať," dodala so smiechom. (Arsenal83)
  • Marco Bocci o filme: "Je komplikované povedať, ako sa tento film zrodil. Vyplýva však z mojej osobnej skúsenosti, keď som pred štyrmi rokmi po encefalitíde stratil krátkodobú pamäť. Tak som sa opýtal: Akým je život bez spomienok? Čo sa stane s človekom, ktorý je zmätený tak ako sú protagonisti tohto filmu?" (Arsenal83)
  • Režisér Marco Bocci tu prvýkrát režíruje svoju vlastnú manželku Lauru Chiatti, ktorú obsadil do hlavnej roly. Povedal o nej: "Bola presne, ako som očakával. Je ako herečka veľmi veľkorysá a svojimi osobnými nuansami obohatila túto postavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama