Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marina po dlhej dobe konečne naberie odvahu, aby prelomila svoje mlčanie a ohlásila na polícii, že jej ex-partner ju znásilnil. Až vtedy zistí, aké náročné je dokázať znásilnenie v dlhodobom partnerskom vzťahu. Oznámením tohto skutku sa jej boj ešte len začína a rozhodne nebude jednoduchý... (RTVS)

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nenápadný film, ktorý dáva týraným ženám šancu, pretože je založený na skutočnej udalosti. Hoci dokázať manželovi znásilnenie je v podstate nemožné. Pokiaľ sa teda neukáže ako mnohonásobný násilník, ako je to v tomto prípade. Ťažko posudzovať, kde sa má v tomto prípade nakresliť tá tenká čiara, kedy by to mohli už ženy zneužívať a svojich manželov pravidelne nahlasovať za znásilnenie z pomsty, alebo len preto, že ich nejak extra neuspokojil. 😆Veľmi dobré a sympatické herecké výkony, ktoré si možno tento menší formát ani nezaslúžia. Majú na viac. ()

Zaujímavosti (1)

  • Po prvom odvysielaní vo Francúzsku bol film súčasťou špeciálneho večera okolo nadchádzajúceho Medzinárodného dňa boja proti násiliu páchanému na ženách, po filme nasledovala diskusia o tejto téme, ktorú moderovala Marie Drucker. (Arsenal83)

Reklama

Reklama