Reklama

Reklama

Panenka na řetězu

  • Veľká Británia Puppet on a Chain
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

mire.k 

všetky recenzie používateľa

Film podle románu Alistaira MacLeana. Mírně akční krimi ze 70. let. Příjemné na pohled, bez větších chyb. Honička na motorových člunech po kanálech je klasika. No a Vladek Scheybal jako hlavní záporák je perfektní. Jen ta likvidace hlavního agenta sluchátky je trochu na hraně a marně jsem čekal demolici vrátku na závěr filmu. ()

honajz

všetky recenzie používateľa

Průběžné poznámky: Hned úvodní scény filmu a hned filmové chyby jak sviň. Stín kameramana a jeho pomocníka včetně šňůr? Cizí chlápek vejde do cizího baráku, stoupne si doprostřed místnosti, a nikdo si ho nevšimne, dokud nezačne střílet? Wtf? A ze zastřelených nikde neteče žádná krev? Chlápek na pojízdném chodníku na letišti zastřelí chlapa, co jede naproti, a nikdo po střelci nejde a nehoní ho, všichni v poho? ()

Reklama

majo25 

všetky recenzie používateľa

Typicky britský kúsok do krimi-trilerového žánru, v ktorom cítiť aj bondovský vplyv. Mysteriózna zápletka, takmer neohrozený hlavný hrdina v boji proti narkomafii, jemne akčnejší ráz a pochmúrnejšie pôsobiace prostredie Amsterdamu. Nie je to síce vyšperkované, občas nudí (dlhočizná naháňačka s motorovými člnmi) a občas sa divák aj pousmeje (súboje), ale v zásade ide o slušné dielo, v závere okorenené pomstou a na svoje roky aj originálnymi lokáciami. ()

Reklama

Reklama