Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (127)

Ethano odpad!

všetky recenzie používateľa

Nikdy bych takovou hovadinu nesledoval, ale bohužel spolubydlící se na to dívá každý den, takže já už mám "odposloucháno" asi 50 dílů. Naprosto nechápu, jak se na to může někdo dobrovolně ! dívat, protože já bych dal cokoliv za to, abych tuhle blbost už nikdy neviděl! Tahle stupidita poškozuje dobré jméno odpadu! ()

Neckys 

všetky recenzie používateľa

Já nevim jak vy, ale já jsem tenhle seriál na základce zbožnovala a když si to vezmu zpětně, tak to neni rozhodně odpad... za odpad považu Tisic a jedna noc apod. Natalie je zábavná, takže bych se na to koukla i teď po letech (ale asi bych to tolik nehltala, jako dřív). Člověk musí vzít v potaz to, že to opravdu je telenovela. Toť můj názor:-) ()

Reklama

PinkButterfl 

všetky recenzie používateľa

Myslím si , že nie je správne posudzovať Kachorru ako telenovelu. Osobne telenovely neznášam, nepozerám, príde mi to strata času. Kachorra je ale úplne z iného súdka. Je to skvelo natočený seriál, ktorý má hlavu a pätu. Videla som ju už 2x, teraz nedávno po 10 rokoch a vždy sa k nej rada vrátim. Scenár je napísaný pútavo, dialógy sú tiež výborné. Je to zmes zábavy a humoru, napätia, romantiky.... Natalia Oreiro sa hlavnej úlohy zhostila perfektne, je fakt výborná. Samozrejme je tu veľa výborných hereckých výkonov, ako teta Bernarda, Bruno, Mecha.... Vďaka tomu, že má 150 častí, môžeme vidieť charakterovú zmenu postáv, napr. Bernarda, Tripolli, Carmello. Veľmi sa mi páči aj postava Cataliny, páčia sa mi jej duchovné rady. Jednoducho je to môj obľúbený seriál a vôbec sa za to nehanbím :-) ()

zdepapepa odpad!

všetky recenzie používateľa

Fascinuje mě Oskar, že tomu v zástupu odpadů dal jednu hvězdičku. Natalia Oreiro v ještě horší telenovele než byl Divoký Anděl jednoznačně ukazuje, buď jaký šílený vkus má na role, do kterých se vrtne anebo na ně má jen šílenou smůlu. Tak či onak opět vzniknul odpad, který bych ani do stok nelil, jak je hnusný a nekoukatelný. Osobně mě spíš fascinuje, že něco takového jsou lidé schopni natočit 150 třičtvrtěhodinových dílů. Nad tím zůstává rozum stát. I to je ale nic v poměru s velikány typu Dynastie, Dalas nebo Tak jde čas, ale to je jiná kapitola. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv jsem si vědom faktu, že je to telenovela, tak moje hodnocení je více než nadprůměrné. Vysvětlení je jednoduché. Kdysi o prázdninách jsem byl u babičky, a ta koukala na všechno možný. A zrovna běžel první díl tohodle a on mě zaujal. Tenkrát jsem viděl jen pár dílů, ale asi před rokem a půl jsem stáhnul všechny díly a podíval se na celý seriál. Je tam sice mnoho klišé, ale na druhou stranu musím říct, že jsem se docela dost nasmál. Navíc Natalia je tam neuvěřitelně sexy. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • V časti 53 ukáže Kachorra (Natalia Oreiro) Brunovi svoju bábiku "Turmalínu," ktorá je v zelenom, má čierne krídla a červené vlasy. V takomto outfite pózovala Natalia na obale svojho CD Turmalina a aj vo videoklipe. Piesne z CD boli tiež použité v seriáli. (matthew.17)
  • V polovici telenovely začne Kachorra nad hornou perou nosiť na kratšie obdobie kvetinku. Maskovala tým opar, ktorý sa jej vytvoril. (matthew.17)
  • Na začiatku druhej časti Kachorra (Natalia Oreiro) zakazuje Josefine (Gimena Accardi) pozerať prenos koncertu, keď sa však dozvie, že sa jedná o kapelu Divididos, okamžite zmení názor a povie, že kapelu má rada. Frontman a zakladateľ kapely Divididos Ricardo Mollo je manžel Natalie Oreiro a v čase nakrúcania boli čerstvo zosobášení. (matthew.17)

Reklama

Reklama