Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (127)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Žiadna telenovela nie je pravdepodobne dostačujúca aby s ňou boli hodnotiaci užívatelia serveru CSFD.cz spokojní. Tým ich neodsudzujem, pretože ja sám nemám telenovely príliš v láske. Kachorra však nie je jedna z tých, ako píše Lima. Žiadne “ten miluje ju, ona jeho, on ju, ona jeho, a on zase hentú “. Jorge Montero zadal líniu hlavných charakterov, ktoré vás dokážu emocionálne chytiť za srdce a po (krátkom) čaše si ich ľahko obľúbite. Nečakajte však žiadnu telenovelu plnú “divokej lásky” ako s veľkou obľubou opisuje TV JOJ, TV Markíza a ostatne komerčiny. Skrátka nápaditá hovadinka, ale takú aká je si ju zamilujete spolu s rozkošnou Natalio Oreiro. Bodka. ()

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Kachorra je moje oblíbená telenovela, ehm... Vedle Vypůjčených životů asi ta nejlepší. Proč? Protože trhlá Kachorra byla pro hlášky Natálky Oreiro půdou ještě výživnější, než chlapecká Cholito z Divokého anděla. Mnohem víc než klasickou pomalou nudnou telenovelou s hromadou splývajících postav a směšných záporáků to byla nefalšovaná komedie. Hodně naivní, a kýčovitě romantická, ale prostě lepší. Vždyť si vzpomeňme na ty hrůzy jako Cassandra, Divoká kočka, nebo Má tlustá Valentýna. To byl teprve koncentrovaný děs. Kachorra je jen docela milá taškařice, která víc než cokoli jiného docela efektivně zabíjela čas. Tři hvězdy jsou přehnané, ale to odpad taky. Mimochodem, uchvacuje mě "nosák" Evy Horké, která dabovala Patricii (Jazmín Stuart :o) ()

Reklama

Ronee 

všetky recenzie používateľa

To čo toľko odpadov? :-) Mne sa páčil účes Natalie Oreiro, ale o čom tá telenovela vlastne bola, tak celkom neviem. Lebo to malo dosť veľa častí, myslím. A nevidela som všetky. Ale niektoré scény mám ešte živo v pamäti. Ako napr. odhalenie v kúpeľni, vetu: "Chceš sa so mnou milovať?" a podobné fragmenty. ()

Slartibarkfast odpad!

všetky recenzie používateľa

Jo.. tak tohle mučení mne sralo dost často, anžto to byla velice oblíbená záležitost mojí babičky, ke které jsem bohužel chodil na oběd skoro každý den ve stejnou dobu a pokaždé měla zapnutý tento škvár, po kterém mne skoro vždy chuť přešla. Natalia Oreiro je pro mne synonymum neherectví. Když slyším slovo telenovela, vždycky se osypu a začnu tiše dávit. 5% ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv jsem si vědom faktu, že je to telenovela, tak moje hodnocení je více než nadprůměrné. Vysvětlení je jednoduché. Kdysi o prázdninách jsem byl u babičky, a ta koukala na všechno možný. A zrovna běžel první díl tohodle a on mě zaujal. Tenkrát jsem viděl jen pár dílů, ale asi před rokem a půl jsem stáhnul všechny díly a podíval se na celý seriál. Je tam sice mnoho klišé, ale na druhou stranu musím říct, že jsem se docela dost nasmál. Navíc Natalia je tam neuvěřitelně sexy. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • Natalia Oreiro si musela kvůli roli barvit vlasy každých 14 dní. (HappySmile)
  • Kachorra je plná odkazov na Nataliin ďalší veľký úspech, telenovelu Divoký anjel (od r. 1998). Kachorra vyklopkáva na dvere rovnakú melódiu ako Milagros v Anjelovi; keď Bruno zapne rádio, začne hrať pieseň "Me muero de amor", ktorá bola v Anjelovi milostnou témou ústrednej dvojice; v jednej časti si dokonca Kachorra a Josefina ťapnú spôsobom, ktorý bol pre Milagros charakteristický. (matthew.17)
  • Úvodní písnička se jmenuje "Cuesta arriba, cuesta abajo" a nazpívala ji Natalia Oreiro. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené