Reklama

Reklama

Leopard Skin

(seriál)
  • Dominikánska republika Leopard Skin
Trailer

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Zločinecký gang, který prchá po zpackané loupeži šperků, je nucen ukrýt se na statku na pláži, kde žijí v ústraní dvě ženy. Jejich společný život se změní v napjatý svět plný tajemství, zrady a touhy. (mac000)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

MoiJe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Veľa (pre príbeh zbytočnej) ženskej nahoty v postupne sa krišťaľujúcom príbehu hŕstky netradičných postáv, ktoré sa neveľmi dobrovoľne spoločne zdržiavajú v jednej odľahlej vile. 2 roviny - čo sa deje teraz a ako sa jednotliví ľudia dostali do svojej situácie. V súčasnej slabej konkurencii obstojné, bola som zvedavá, čo bude ďalej. ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Už keď som videl tridsaťkilové trasorítky držať v oboch rukách kvéry a s prekríženými rukami strieľať, hneď som vedel, že ide minimálne o kombináciu Stathama a Breivika. Seriál je zrejme charita, lebo do neho najali výlučne herečky, ktoré ani na sekáč nemali a tak museli veľkú časť hereckého výkonu odovzdávať úplne bez oblečenia. Dúfam, že im honorár vyplatili čo najskôr, predsa len, zimy bývajú tuhé. Našťastie sme tu mali všetky správne kombinácie, ako černoch s beloškou, beloška s beloškou, medzitým boli aj nejaké výkony muž-žena, ale väčšinou tvrdé, mechanické, nekultúrne, takže nakoniec aj tak vyhrala tá pravá láska. Tá pokroková, neheterácka, aby sme znížili emisie CO2.  ()

Reklama

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Natočené v Puerto Plata (Dominikánska republika). Seriál sa natáčal od 10. februára do 29. marca 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama