Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas slnečného sicílskeho leta prežije Tanino (Corrado Fortuna) ľúbostnú aférku s mladou americkou turistkou Sally (Rachel McAdams). Po skončení leta odlieta Sally späť do Spojených štátov, no zabudne si v letovisku fotoaparát. Tanino sa snaží využiť prístroj ako zmienku na odlet do USA, kde chce opäť uvidieť Sally a možno si splniť americký sen. Čoskoro však zistí, že sny a realita sa len málokedy zhodujú. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (3)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mladý chlapec odíde do USA len kvôli zaľúbenosti a pritom vie anglicky sotva zopár slov. Trochu naivné a romantické rozhodnutie, ktoré však narazí na tvrdú realitu - letný románik neznamená ešte lásku. Tento film má byť komédiou o tvrdej realite, ale veľa scénok na zasmiatie tu prítomných nie je. Pre dnešného diváka môže byť ale prekvapujúcim len z toho dôvodu, že Rachel McAdams, pôsobiaca dnes ako stelesnenie neviny, sa tu bez problémov vyzliekla. Všimol som si, že väčšina týchto dnes známych herečiek sa vo svojich prvotinách neváhali ukázať minimálne hore bez a keď bolo treba, tak aj bobra vystavili. Až potom sa stali slávne. Že by to bolo podmienkou na presadenie sa v tejto branži? ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ani som doteraz nevedel, že Rachel McAdams hrala v nejakom talianskom druhotriednom filme, a ešte k tomu nahá (samozrejme len v plážových scénach). Len škoda, že napriek vydarenému začiatku sa ten film nerozvinul do lepšieho príbehu. Asi tak do polovičky to bolo ešte celkom dobré, no potom prišiel postupný úpadok, takže dosť škoda. Určite som čakal od toho viacej, obzvlášť pri pohľade na vysoké hodnotenia nad hranicou 80%. Bolo to síce také svojské a niektoré nedorozumenia spôsobené jazykovou bariérou pôsobili naozaj zábavne, ale inak dosť slabé na môj vkus. A navyše to bola skôr dráma ako komédia. ()

Zaujímavosti (1)

  • Rachel McAdams v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama