Reklama

Reklama

Bohaté Vianoce

(TV film)
  • Česko Vánoční výhra (viac)

Obsahy(1)

Rachel Roccaová (Mercedes de la Zerdaová) a Dhruvi Patelová (Lara Amerseyová) sú kamarátky zo strednej školy, ktoré si otvorili butik s pánskou módou. Obliekajú mužov do odvážnych, výrazných farieb a pripravujú sa na vianočný galavečer, na ktorom sa zídu najžiadanejší starí mládenci v New Yorku. Rachel sa prihlási do súťaže o najlepší model smokingu, ale priradia jej arogantného klienta Bretta, ktorý navyše hneď v úvode zneváži jej návrhársku prácu výrokom, že on preferuje len čiernu farbu a všetko ostatné považuje za gýč. Nečudo, že Rachel nie je vôbec nadšená a považuje Bretta za nafúkaného boháča. Zhrozená Rachel zavolá Dhruvi, aby o ňom zistila viac. Naviac sa do diania zapoja aj Rachelini rodičia (Xavier Sotelo, Stephanie Herreraová). Zistia, že Brett je tvorcom siete sociálnych médií. Naviac, pod tvrdým povrchom skrýva citlivú dušu. Vysvitne, že stojí za veľkým charitatívnym projektom a poskytuje útočisko deťom v núdzi. Organizuje program Veľký brat s názvom NYC Foster a mentoruje tínedžera menom DeMario (Gabriel Hudson). Môžeme tušiť, že napriek počiatočnej averzii sa Rachel do Bretta čoskoro veľmi zaľúbi. A on do nej tiež... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Vianočná výzva 2022 - 14. film - "Well Suited For Christmas" podľa mňa v rámci svojho príbehu funguje celkom dobre. Od prvého stretnutia našich hrdinov síce veľmi dobre vieme ako to celé bude pokračovať a čo bude ústredným konfliktom aj ako to celé dopadne, no je jedna vec, ktorú film pekne vybuduje a (pokiaľ nie ste veľmi vnímavým divákom) nemusíte si ju nevyhnutne všimnúť a pochopiť. Ale je zapracovaná skutočne solídne a dáva to filmu potrebné srdce. Môžeme si o človeku myslieť čokoľvek a môže na nás zapôsobiť dojmom, že je to namyslený boháč, ktorý skrz svoje činy reálne si len buduje nejaký imidž. No možno je pravda úplne niekde inde. Toto je to, čo na filme vysoko kvitujem. Okrem toho keď majú herci medzi sebou dobrú chémiu a film myslí aj na nejakú dávku humoru... vie si ma získať. Určite nie najlepším vianočným filmom čo som zatiaľ videl, no celkom solídny. Hodnotenie: B ()

Reklama

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Tak tento vánoční film mě extra nenadchl. Přišlo mi to celkem takové o ničem, pořád se to točí kolem pánského obleku a co symbolizuje... Ale co bylo prima, tak lehký přesah v tom, že pomáhat druhým je dobré a že nemáme soudit lidi podle "obalu". ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama