Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Romantický
  • Akčný

Recenzie (367)

plagát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Jakoze nasmali jsme se, hlavne manzel, ktery vice holduje jednodussimu humoru, ale byla to teda docela ujeta kravovina.

plagát

Veľkonočná láska (2019) (TV film) 

V ramci romantickych tv oddechovek hodnotim tuhle jako tu lepsi. Samozrejme jsem si ji pustila o Velikonocich. Je moc mila, sympaticri herci a hlavne ta rozkosna barevna atmosfera se spoustou cokolady, mnam!

plagát

Čas na lásku (2018) (TV film) 

Klasicka tv romanticka oddechovka. Ma fajn atmosferu, je to mile a i kdyz je Blucas uz nejaky stary, tak v jeho ocich a usmevu se vzdycky ztratim.

plagát

Ako prežiť svojho muža (2023) 

Tak mozna jsme s manzelem moc nenarocni, ale nas to teda bavilo. Proste vesely slepicinec. Cetla jsem knizky, ktere byly mega slepicarny, ale to herecke zakulisi me proste bavi. A ve filmu hezky vymysleli Sedivku, to se povedlo.

plagát

Snivokraj (2022) 

Krasna atmosfera, je to vtipne i hodne dojemne. Zajimave i s prekvapivym zvratem. Ale zbytecne prepalena stopaz, kvuli cemuz je to obcas utahane.

plagát

Irské přání (2024) 

V kategorii romantickych sablonovitych oddechovek je to lepsi pocin. Me to moc bavilo, uzasna atmosfera, krasne prostredi, vtipne, mile, proste za me parada.

plagát

Štěstí pro začátečníky (2023) 

V kategorii sablonkovych romantickych oddechovek je tahle ta lepsi. Bavilo me to, bylo to celkem vtipne, hezke dobrodruzo a pan doktor je faaakt sladousek.

plagát

Pěkně chytré (2021) (seriál) odpad!

Ja teda nejsem moc narocna, hodne cilim na oddechovky, ale tohle jsem nezvladla ani do pulky prvniho dilu. Takovou tupost a priserne afektovane prehravani nedavam.

plagát

Prázdniny (2017) (seriál) 

Jako celkem se to da, obcas je to i vtipne, ale bohuzel prevazuji negativa. To jsou vsechny slovenske deti tak otravne, rozmazlene a ujecene? Mela jsem vecne chut je proliskat, aby byly zticha. Zdeno je sice fesak, ale s tim bachorem mam verit,ze je profifotbalista? To snad ne. V druhe rade se objevuje Klaudiina matka a co to do haje je? Chodi do dcerina baraku a bez jejiho vedomi to tam predelava? Wtf? No a nakonec, deti by se na to divat urcite nemely, protoze tam je tolik silenosti, co ti smradi vyvedou a v podstate jim to lehce projde. Takze tuhle nevychovu nedoporucuju.