Reklama

Reklama

Shadow Master

Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Dalsi C-ckovy martial art od pana rezisera. To som si, zial, pozrel az po vzhliadnuti. :) Presvedcilo ma 5,5 na imdb. Dufajuc aspon v lubive choreografie som bol zvedavy. Kedze vsak Teo kontinualne tvori takto, zrejme je to jeho styl a nech si teda tvori. Ma zrejme rad morove masky, steampunk a celkom gore element. Tam nenamietam. Hekticky strih, ktory otravuje i napriek tmavym kulisam a filtrom. Mysteriozny pribeh hodnotim naopak celkom pozitivne, preto nie odpad. Close-combat sceny boli zbytocne zrychlovane a strihane, z nich ten chodbovy s "mnichom", bol asi najlepsi. Neodporucam, pokial vyslovene nevyhladavate tento specificky zaner. ()

dannyyy 

všetky recenzie používateľa

Producent tohoto filmu Prachya Pinkaew, který natočil slavný ONG-BAK měl dohled nad touto psychotickou šaškárnou? Velká škoda. Říkal jsem si, že asi chtěli proslavit nového Tonyho Jaa, D.Y. Saoem. Ten má ale k mému překvapení 43 let, ale dětskou tvář :)) ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Jeden z posledných filmov príliš skoro odchádzajúceho režiséra Pearry Reginald Teo, ktorý predovšetkým „točil filmy na DVD-čka“ (poznámka sa týka kvality daných filmov). Z hľadiska kvalít ani jeho jeden z posledných film nie je výnimkou – pomerne slabo napísaný scenár, dialógy, herecké a bojové výkony. Viac asi nie je potrebné dodať. P.S.: R.I.P. P. R. Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama