Reklama

Reklama

Alibi na mieru 2

  • Česko Alibi na klíč: Den D (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď Greg zavesil podnikanie so zabezpečovaním alibi všetkého druhu na klinec a sľúbil svojej priateľke Flo (Élodie Fontan), že jej už nikdy nebude klamať, jeho život upadol do príjemnej rutiny. Vlastne sa stal až trochu nudným, ale nie nadlho. Všetko sa začína komplikovať, keď sa Greg rozhodne požiadať svoju vyvolenú o ruku. Flo a jeho budúci svokrovci by radi spoznali Gregových rodičov, lenže jeho otec je tak trochu kriminálnik a mama zase hviezda erotických filmov a k tomu neznesiteľná hysterka. Navyše sú rozvedení a navzájom sa neznášajú. Greg sa obáva, že táto „vražedná“ kombinácia môže zničiť celú svadbu. Neostáva mu preto nič iné, než opäť otvoriť agentúru Alibi na mieru a nájsť si ako posledné alibi reprezentatívnejších falošných rodičov. Situácia je zachránená, avšak len dovtedy, kým sa na svadbe neobjavia tí skutoční. Greg spanikári, rýchlo si najme falošnú nevestu a usporiada pre rodičov druhú svadbu v dome u susedov. Pavučina lží, do ktorej sa postupne čoraz viac zamotáva, strhne lavínu šialených udalostí, trapasov a prekvapivých zvratov. A hlavne nespútaného, bláznivého humoru, ktorý divákov nenechá si vydýchnuť. Pripravte si bránice, začína sa najdivokejšia komediálna jazda tohto roka! (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (85)

Wade Wright

všetky recenzie používateľa

Jak můžou být Philippe Lachau a jeho parta tak moc skvělí! Je to rok od Super-blba jehož kadence gagů mi přišla naprosto geniální a tenhle režisér, herec a scénarista se u mě dostával na piedestal nejlepších komediálních tvůrců současnosti… O rok později přijde s tímhle. Pokračování jejich nejúspěšnějšího filmu je snad ještě nabušenější, šílenější a vtipnější než jednička. Tohle je ten typ filmů, co si pustit s přáteli. Neskutečný talent, neskutečná porce nápadů. Díky za to! Další film očekávám s největším možným natěšením. Komedie roku! Gag z liskáním prdele nahého otce mě normálně vyhrklo slzy do očí. ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Na všechny filmy party okolo Philippa Lacheau se těším víc, než na komedie hollywoodské produkce. Mají lehkost, nápaditost, skvělé filmové scénické citace a výbornou screen presence všech 4 úvodních protagonistů.  Zpočátku se to trochu příběhově hledalo a jsou zábavné spíše jednotlivé scénky, ale ke konci si to začne sedat jako prdel na hrnec s naprosto úžasným finále a boží akční scénou, kterou poznáte až jí uvidíte. Velký plus je, že si to nepomáhá vyšeptanými francouzskými hvězdami. Kéž by něco podobně lehkého a nápaditého natočil někdo u nás místo prcacích komedií o nevěře. Tohle je vtipný, lehký, má to uměleckou hodnotu a kinabby to věřím naplnilo úplně stejně jako Langmajer v roli děvkaře. 9/10 ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Sequely zvyknú parazitovať na úspešných prvých dieloch, a tak je tu vždy obava, či to vôbec bude stáť za to. Námet Alibi.com mal však dosť dobrý potenciál, a tak sa na tomto podklade dalo v pohode natočiť aj vydarené pokračovanie. Áno, celé sa to síce točí okolo svadby, ktorá je komplet celá zmanipulovaná, a vďaka pribúdajúcim komplikáciám sa všetko o to viac komplikuje. Opäť skvelé postavy, svojský humor, vtipné scénky, aj keď miestami zbytočne prepálené a teatrálne. Ale inak skvelé, dokonca by som povedal, že lepšie ako "jednotka". 4* ()

Othello 

všetky recenzie používateľa

Jsem ochotný připustit, že nudní lidé holt musí mít své komedie, ačkoli si myslím, že by bohatě stačilo každý rok prostě přehodit plot do jejich rezervace nějakou další iterací Perfetti sconosciuti, ale když už, tak proč tenhle devadesátiminutovej mindset videoklipů Richarda Krajča musí vypadat, fujtajxl, jak reklama na margarín? Ptám se! Původně jsem se chtěl zmínit o tom, že Němci získali titul nejnevtipnějšího národa od Francouzů v rámci válečných reparací, nicméně jsem si záhy uvědomil, že ony ty současné německé komedie jsou vlastně úplně stejné. Nuda je globalizovaná a má podobu rodinné zahradní párty na sateltiních předměstích. ()

zahadum 

všetky recenzie používateľa

Je to divočina ? je to bezotyšná haluz ? strieľajú z tooho gagy plné prdele ? Rozhodne áno ! a nikdy to nepresiahne stupeň trápnosti alebo gýču ! Bavíte sa, vrieskate smiechom, oceňujete skvelé hlášky a skvelé bizarné až krajne bizarné ( NIE DO KUFRA NIE ! ) scénky za hranou ľudskej predstavivosti. Takto si vážený predstavujem dokonalú komédiu na večer. 90% ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama