Reklama

Reklama

Po tom, čo zmarí atentát na vizionárskeho technologického guru Antona Burrella (Morgan Freeman), nájde bloger Franklin (Josh Hutcherson) v zákulisí na podlahe záhadný prsteň. Keď stlačí diamant na prsteň, prenesie ho späť v čase o 57 sekúnd. Franklin sa rozhodne využiť novú schopnosť na pomstu farmaceutickej spoločnosti, ktorá bola zodpovedná za smrť jeho sestry dvojčaťa. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (39)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Aj keď nie som žiadny veľký fanúšik sci-fi, tak 57 Seconds ma celkom chytilo. A musím uznať, že celý ten koncept bol fakt vydarený, takže vôbec nechápem to neúmerne nízke hodnotenie (len 52%). Príbeh mal navyše kvalitnú thrillerovú zápletku s motívom fundovanej pomsty, takže sa mi páčilo, že to nebolo len také prvoplánové a impulzívne. Franklin to mal premyslené fakt dobre, a ešte mal aj výhodu, že si to mohol aj zopakovať :) V závere som sa bál, že sa to ukončí nejakým priblblým spôsobom, ale napokon aj to bolo zvládnuté celkom obstojne. 5* ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Unylá a vyčpělá záležitost u který ani netuším komu byla vlastně určena. Nicméně určitě to nebyl nikdo kdo je dospělý a svéprávný. Freeman už se taky na starý kolena potopil do slušnýho bahna a možná, že by nebylo od věci raději důstojně odejít než si kazit svůj kredit v podobných pochybných projektech, ale to je jenom můj pohled na věc.15% ()

Reklama

holtis 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film měl šanci být lepší než je...nápad, herecké obsazení celkem fajn, ale scénář z toho udělal horší béčko.  Sci-fi co se snaží vybrat svých 57 sekund. Víckrát ten film rozhodně vidět nemusím. Mám trochu obavu, že si nechali tvůrci otevřené dveře pro dvojku. Tak zaokrouhleno hodně nahoru 3 hvězdy. ()

peproch 

všetky recenzie používateľa

Jo, to je sci-fi. Nikoli mysti nebo fantasy, pravé scifi. Problém, který je tak bazální, jako je sofistikovaná podoba pomsty, je předveden a proveden spisovatelem, současným intelektuálem, vtipně, duchaplně, důkladně. Mám za to, že komediálnost převažuje nad dramatičností a tak je možné ponechat a ocenit naivity, kterých se scénář dopouští. Techo filosofování nad údělem a potencemi lidstva jsou docela přiměřené. Freeman a Greg Germann činí ten snímek lidským, hrdina Franklin tak nebojuje z neosobními zly, ale vyskytuje se mězi dvěma osobami. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Posobilo to na mna absolutne odosobnene. Rychlokvaseny uzasny, ale sterilny, "vztah" rovnako. Jedina zaujimava postava bola "entita Ingram", o ktorej sme sa tak-ci-tak nedozvedeli nic. Asi preto posobila tak zaujimavo. Dufal som, ze to bude neotrele sci-fi. A pritom tu bola zrejme snaha, ktora teda vobec nevysla, o moralny vhlad na tech;nologiu, ake kedysi tvorili v Black Mirror. Neodporucam. Hlupunky cajik a strata casu. Ak ste nevideli, odporucam radsej pozriet spomenuty serial. ()

Galéria (82)

Zaujímavosti (3)

  • Samotné natáčanie filmu prinieslo mestu Lafayette 8,5 milióna dolárov a vytvorilo 500 pracovných miest (stravovacie, remeselné, ubytovacie služby atď.) (Arsenal83)
  • Podľa najväčšieho denníka v Lousiane Acadiana Advocate časti scenára písal sám Morgan Freeman. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Lafayette (Kalifornia, USA) od 11. apríla 2022 po dobu 5 týždňov + 20 týždňov v postprodukcii. (Arsenal83)

Reklama

Reklama