Reklama

Reklama

Rekrut

(seriál)
  • USA The Recruit
Trailer 1
USA, (2022–2023), 14 h 40 min (Minutáž: 51–58 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Začínající právník ze CIA vstoupí do nebezpečného světa mezinárodní špionáže, když přijme případ bývalé agentky, která vyhrožuje, že zveřejní kompromitující informace. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

Rekrut (2022) 

Cca polovica dielov, zvlast spociatku, je vyslovene detinskych a serial hra na "coolovost"/"svojskost" 24-rocneho pravnika u CIA. Zvysne by som nazval "prostoducho priamociarymi". :)  Interakcie, vztahy na pracovisku robia zo CIA neschopnu instituciu plnu podivinov a zmrdov. :) Obcas vydarena akcia, kedy sa mladas stale cuduje, co sa deje. S rychloposuvom a naraz to vsak nie je az take hrozne..inak vsak strasny caj a siahnite po niecom lepsom. Keby vo vypocte zanrov bolo i "komedia", obisiel by som toto oblukom. Cajicek. ()

N. Š. J. P. (2022) (S01E01) 

Naivna blbina snaziaca sa hrat to na "coolovost" freshman-fesacika. Skoda, dufal som, ze to bude nieco kvalitnejsie, mozna dokonca spionazne. ()

N. N. P. Ž. S. T. S. (2022) (S01E02) 

O chlp lepsie ako predosla cast, tak trosku prastena a povrchna zabava, naviac "podrazactvo" tak hrubeho zrna v CIA, by velmi rychlo stala miesta vsetkych zucastnenych....trapas. ()

J. J. A. C. (2022) (S01E04) 

Ten vysluchovy "terminator" bolo prijemne uletene spestrenie. ()

B. T. M. P. S. Š. (2022) (S01E07) 

Konecne pomerne suvisla ackna zabava. Sice sa to neda nazvat "spionaznou" hrou, kedze je to az prilis naivne, ale srandicky boli aspon trochu okresane. Z doterajsich najlepsia cast. ()

Reklama

Reklama