Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas prípravy na svoju životnú hereckú úlohu sa Clayton (Timothy Granaderos) rozhodne navštíviť démonologičku. Jej prístup k životu je svojský a on čoskoro zistí, že bola kedysi moderátorkou televíznej show. To ale nie je jediné tajomstvo, ktoré pred ním skrýva. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

mark9th 

všetky recenzie používateľa

Look...Mohlo to byt, lepsie, ale mozno ani nie. Zaver jednoznacne ukazal zamer rezisera, akym sposobom nas chce prinutit k zamysleniu. A ja to tak trochu chapem, ale kedze tiez uz starnem :), zrejme mam potrebu u filmu s podobnom tematikou vidiet preciznejsie a obsiahlejsie zakoncenie. Po hereckej stranke sa tomu neda vycitat skoro nic. Vsetci 3 akteri tomu dali presne to, co by asi divak ocakaval, ani jedna postava nebola nesympaticka, Hirsh netypicky zabavny a Radha je stale MILF, na ktoru sa oplati pozriet (fuck off everyone, especially kids). Atmosfera nenudila hoci miestami by som ocakaval viac krvi a temna a iste sceny sa mi zdali zbytocne ukoncene skor. Film mal vacsi potencial nez ponuka divakovi. Na odpoludnajsie polezanie na gauci sa to da a nemusite sa bat, ze vam to pokazi cely den. Viac by som tento kusok odporucal ludom, ktorym sa viac paci psychologia a dynamika postav a nevadi im ak je miestami viac nepovedaneho a neukazaneho. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Počas prípravy na svoju životnú hereckú úlohu sa Clayton rozhodne navštíviť démonologičku. Jej prístup k životu je svojský a on čoskoro zistí, že bola kedysi moderátorkou televíznej show. To ale nie je jediné tajomstvo, ktoré pred ním skrýva. - Nie tak pôsobivé ako režisérov predchádzajúci horor Monster Party, ale pozeratelné. Pocitovo je to na podobnej vlne ako Starry Eyes alebo The Neon Demon, teda posolstvom filmu je to, že cena za slávu je niekedy príliš vysoká. Režisérovi sa opäť podarilo pritiahnuť známejšie tváre (Mitchell a Hirsch), ktoré sa do svojich úloh vžili naplno. Tempo je pomalé, ale dokáže si to udržať pozornosť, pričom záver je podobne ako scéna medzi Donaldom a Nikki až trochu nečakane intenzívny. Som zvedavý, s čím príde režisér ďalej, pretože jeho tvorba mi zatial celkom sedí a je to konečne nejaká mladá krv na hororovej scéne. ()

Reklama

Reklama

Reklama