Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladej June (Storm Reid) zmizne počas dovolenky v Kolumbii, kam sa vybrala s novým priateľom. Keď dcéra začne po nezvestnej matke pátrať, hľadanie jej komplikuje nielen úradnícka byrokracia, ale aj vzdialenosť 1600 kilometrov. June zostáva v Los Angeles a pri hľadaní stôp šikovne využíva súčasné technológie, aby sa matku pokúsila nájsť, kým nie je neskoro. Čím viac však preniká do digitálneho sveta, tým viac otázok ostáva... A keď napokon June odhalí tajomstvo o svojej matke, zistí, že ju vlastne vôbec nepoznala. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (168)

stitch7 

všetky recenzie používateľa

/// To jsem si zase vybral thriller jen na základě červených čísel... Vědět, že budu dvě hodiny čučet na obrazovku počítače, vykašlu se na to. Jenže tohle je vlastně to jediné, čím je film zajímavý, protože kdyby byl natočený klasicky, nikoho by nezajímal. Zbytečně roztahané s nevysvětlenými momenty (sňatek na mostě), a děravé. Tlapky pryč! ()

William_ 

všetky recenzie používateľa

2 velice kvalitní herečky (Storm Reid, kterou můžeme znát z Euforie a Nia Long, která hrála například ve veleúspěšném seriálu z 90. let - Fresh Prince) v dokonalé sestrojeném filmu, který českému divákovi připomene Semestr, kde se děj odehrává prostřednictvím PC/mobilu a veškerá konverzace a zvraty probíhají tam. Mně to velice sedlo, mělo to spád a skvěle to odcejpalo. Za málo peněz hodně muziky, i tak by se to dalo pojmenovat, protože film byl natočen za 7-8 milionů dolarů, což je na dnešní dobu směšná částka, a i proto mám radost, že to dopadlo takto dobře. ()

Reklama

Hellknight12 

všetky recenzie používateľa

Skvelé pokračovanie, tgrileru Searching (Pátranie), ktoré rozhodne nezahanbi predchodcu. Téma je podobná a spracovanie je rovnaké ale rozhodne to ničomu neprekáža. Na prvý film to čiastočne nadväzuje ale ak ste prvý film nevideli nič sa nedeje. Nový film, nový prípad. Atmosféra filmu je napätá od začiatku do konca. Je tu síce trochu vtipu ale to len na začiatku a na konci, kde to vlastne aj úplne sedí. Missing vám rovnako zamotá hlavu ako Searching. Máme tu skvelé herecké výkony. Herci sú sympatický. Veľmi dobre spravený scenár a tiež hudba, ktorá pekne podporuje atmosféru. Film môžem odporučiť, každému komu sa páčil prvý film a má rád také spracovanie a podobné témy. Oplatí sa na to ísť do kina? Určite áno. Celkové hodnotenie za mňa je 100%. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tento film je takou malou anomáliou. Nie často sa stáva, že by hneď v úvode filmovej sezóny niekto vyrukoval s thrillerom roka, navyše bez akejkoľvek marketingovej kampane a s pomerne neznámymi hercami. Netflix ale trafil klinec po hlave a servíruje perfektne poskladaný thriller, inovatívny v duchu svojho predchodcu, nepredvídavý, plný perfektne zosnovaných zvratov, napínavý od začiatku až po záverečné titulky. Hi-tech nuansy a nápaditosť scenára v spojení s teenagerskou vynaliezavosťou vám vytvoaria dojem, že takto by sa dala vyriešiť a vypátrať každá nezvestná osoba, či vyriešiť každý zločin. Príbeh je však do značnej miery vykonštruovaný pre uspokojenie diváka a wow-efekt danej situácie. Pokiaľ sa však až natoľko nevyznáte do týchto technologických prešmyčiek, tak vás tieto hádankové situácie pohltia. Naopak, pokiaľ ste technický antitalent a pre rozlúštenie slov Siri, či Facetime budete počas filmu googliť, tak si ušetrite námahu a nervy. Ja som sa bavil náramne a thrillerovú atmosféru som si takto neužil už dlhú dobu. 90%. ()

cskomando 

všetky recenzie používateľa

Dnešní móda sociálních sítí všude kolem nás např. Face, Whats, Mess... za chvíli se stanou i součástí filmů. Každopádně musím uznat, když už má člověk jéct do zblbnutí, tak pořádně. Další z povedených filmů po searching a vy si říkáte co tam může být asi zajímavého? Řekněme, že děj má spád a rychle utíká, napínavá atmosféra každou minutou pátrání a když už si říkáte tak už na to přišla, je to jasné... Kdepak! Máme tu zvrat a vzápětí další a další, až člověk jen nevěřícně zírá do úplného konce. Kreativita se oceňuje, dechberoucí atmosféra a vyšetřování na vlastní pěst tomu dodává grády. Věřím, že tvůrci přijdou opět co nevidět s dalším podobným filmem. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (4)

  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • V polovině filmu dostane hlavní hrdinka sms od producenta filmu Seva Ohaniana, který prozradí celý zbytek filmu. (mikki089)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama