Reklama

Reklama

Starci

  • Nemecko Old People (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Matka se dvěma dětmi se vrátí domů na sestřinu svatbu. Pak tam ale začnou starci hlava nehlava vraždit a rodinná událost se rychle změní na boj o holý život. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Dá sa povedat, že film má celkom jednoduchý dej. Starcom z ničoho nič prepne a začnú to tam killovať. Je fakt, že pred  zabíjackymi dôchodcami mám rešpekt, niekedy to vyzeralo dosť realisticky, hlavne v tom domove dôchodcov. Nie je tu vobec ucelený dej. Celkom som myslel, že dochodci vtrhnú na oslavu a tam začne boj či vyhrá staroba alebo mladosť. Ale nie, bolo to rozdelene do takých hlupych celkov, že žiadny z nich nemal guráž ukázať niečo zaujímavé. Gore tu nejaké bolo, ale celkom slabé. Je tu veľmi veľa hluchých miest a hlavne veľa nezáživnosti. A dôchodcov som ešte tak rýchlo utekať vážne nevidel. Kamera sa snažila a herci boli tiež ok, ale po obsahovej stránke cítiť mierne fiasko. Ale čo sa týka nemeckej produkcie, u mna aj tak celkom v pohode. Slabé 3*. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Starý človek hotová opica, a tak nám to bez hlbšej pointy slušne porátali. Začalo to ako z veľkej knihy, škoda, že sa upustilo od toľko žiadaného masakru, pričom sa všetky karty vsadili na atmosféru. Nie, určite to nemá grády Hitchcock-ových Vtákov, no stále je to celkom slušná zábava na priemernej úrovni. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavá koncepcia, kde starší ľudia predstavujú akúsi „zombie nation“. Samozrejme, film chce spíš upozorniť na iné veci, ale to sa mu príliš nedarí. Má to však pomerne dobre vytvorenú atmosféru a solídne zvládnuté scény. Záver nie príliš optimistický a tvorcovia nemali strach „vyradiť“ kľúčovejších postáv. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

TheEvilTwin odpad!

všetky recenzie používateľa

Výjevy oplzlých a nechutných starců jsou překvapivě dobré, místy i nechutné a stejně tak jejich casting je na jedničku, ale celý zbytek je prostě velký špatný. Příběh i hlavní postavy jsou katastrofa a hledat zde hlubší scénář by byla chyba. Samotný nápad staříků, kterým mrdne z toho, že se za nima rodinky do domova důchodců pár let nezastavily jen proto, aby se v závěru obměkčili nad jakýmsi "kouzlem rodinného pouta" je totálně ujetý, vlastně stejně tak jako samotný film jako celek. Závěrečnou třešničkou je už jen ten tragický český dabing na netflixu a ještě horší němčina v originále. Dlouho jsem se tak nebavil nad tím, jak stupidní film může být. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Nemecka kinematografia ma opat raz potesila a nebudem skryvat nadsenie z tohto hororoveho kusku,kedze som jeden z mala,ktorym sa to pacilo,namet je velmi zaujimavy,netradicne su hlavne postavy stari agresivni vrazdiaci ludia z jedneho domova dochodcov,ktory vyzera neskutocne hrozostrasne,znepokojujuco a depresivne,tam by spachal samovrazdu aj ten najstastnejsi clovek na svete,cele je to krasne atmosfericke i napinave,samotni dedkovia aj babicky su odstrasujuci,stretnut ich za tmy,tak sa poseriem od strachu,takze pre mna urcite film,ktory vo mne vyvolal neprijemne pocity a prave to sa mi rata...:⁠-⁠) ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (4)

  • Kaštieľ zobrazený vo filme sa nachádza v Paraszyne v Pomoranskom vojvodstve. Natáčalo sa tam v lete 2021. (Arsenal83)
  • Eveline Hall, stvárňujúca bielovlasú starenu, sa k tímu pripojila len deň pred začiatkom natáčania, pretože pôvodná herečka ochorela a plán natáčania sa nedal odložiť. (Arsenal83)
  • Film byl natočen výhradně v Polsku. Ella (Melika Foroutan) jede v autě s dětmi po silnici podél železnice na poloostrově Hel. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené