Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitná maklérka Margot (Emma Roberts) a právnik Griffin Reed (Thomas Mann) by mohli byť dokonalým párom. Jediným problémom je, že sa nikdy nestretli a obaja sa chystajú zasnúbiť s niekým iným. Všetko sa však zmení, keď ich osud posunie do života toho druhého a otvorí im oči pre pravú lásku. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Ťažko tomu dávať menšie hodnotenie, keďže je to film pre konkrétnu cieľovku a pre konkrétne obdobie. Osobne takéto druhy filmov nemám veľmi rád, hoci romantike sa nevyhýbam. Ale mám slabosť pre Emmu Roberts. Tá to drží na svojich malých ramenách ako nikto. Guilty pleasure, hoci sa obávam, že do ďalšej jesene na to zabudnem. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ústredná dvojica Margot & Griffin boli viac než sympatickí. O to väčšia záhada bola pre mňa to, že si chceli vziať takých povrchných a sebeckých partnerov. Film má pomerne jednoduchú zápletku, takže sa nedalo zrejme očakávať nič moc extra. Ale napokon sa to aj vďaka svojskému humoru a dobrým dialógom vyšvihlo nad úroveň priemeru. Dejová línia bola presiaknutá klišé, a to bola bohužiaľ najväčšia slabina celého filmu. Ale inak vcelku príjemné sledovanie, 3* ()

Reklama

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Sympatický romantický příběh, který si v mírně melancholičtější náladě dozajista vychutnáte. Nejde moc ani tak o komedii i když jisté náznaky tu jsou, ale důležité je, že to zkrátka funguje přesně tak jak má. V závěru pak vlastně nemám takřka co vytknout. Nicméně, i když stále spokojen, jsem se setkal s mnohem lépe propracovanými filmy na podobná témata a to mi nedovoluje udělit pět hvězd. 73% PS: K větší všeobecné spokojenosti by to především určitě chtělo více zapracovat na hlavních postavách, přiblížit nám je samotné i jejich příběhy, neboť občas působily dost ploše. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Vo svete romantických komédií dávam "About Fate" trošku vyššie, než niektoré iné. Najväčším dôvodom je skutočnosť, že s Emmou Roberts sa človek vždy poriadne zabaví. Neviem ako to dievča robí, ale ja sa na scénkach s ňou vždy dokážem zasmiať. Jej načasovanie funguje a pôsobí v tých momentoch veľmi úprimne. A okrem toho aj ona aj Thomas Mann tu hrajú veľmi sympatické postavy a keď ich sledujete spolu, tak im to náramne ladí. Dokonca mám tak trošku pocit, že dokázali tú atmosféru z obrazovky preniesť aj na mňa a aj pre mňa aj manželku sa z toho stal veľmi príjemný film. A je len škoda, že do toho všetkého musia vstupovať aj iné postavy, ktoré by sme najradšej tak nejako z filmu posunuli preč a nechcel som, aby sa na ne film toľko zameriaval. A to sú hlavne Kip a Clem. Mal som pocit, že z nich bude dokopy len úvodný dôvod na zápletku, no film sa rozhdone tomu venovať oveľa viac priestoru. A potom je tu ešte aj Britt Robertson, ktorá je tu asi po prvýkrát čo ju sledujem v role neskutočne nesympatickej postavy. A možno by sme mali niečo cítiť v tej poslednej scénke medzi ňou a Emmou Roberts, no mne to prišlo len veľmi nasilu. Neviem to popísať... proste treba vidieť. Niekto je asi hold príliš veľký perfekcionsita. Ale torta to prežila. To je dôležité. Romantické momentky sú ale natoľko skvelé, že to kompenzuje všetko ostatné okolo. A rovnako som sa bavil. Takže ak ste naladení na romantickú komédiu, toto by mohlo byť pre vás. Čeknite si to a uvidíte sami. Hodnotenie: B+ ()

Sejkorka 

všetky recenzie používateľa

Podivně jsem to zkouknul nadvakrát a lovil zpětně, kde jsem to napoprvé přerušil (a v paměti proč). Takže jsem některé scény, (třebas tu z restaurace, kde zpočátku člověk myslí, že mluví Margot s Griffinem a ona je i  Clementine a taky Kip  Zápletce docela věřím, stejně jako v osud. Sice nemusí být tak okatý, ale co by bylo, kdyby, to mě v životě napadlo stokrát. Emma Roberts je super, stejně jako její jmenovkyně Stone a Watson. Nakonec, i Emma Thompson je výborná herečka. Někdo píše, že viděl Britt Roberston (což taky moje velká oblíbenkyně) v první negativní roli. Asi jo, navíc jí to bez rozpuštěných vlasů tolik nesluší. Ale sestry jsou to přesné. ()

Zaujímavosti (2)

  • Zápletka so zámenou totožných adries na dvoch rôznych miestach, po saune a množstve vodky, odkazuje na sovietsky film Irónia osudu (1975). (Psycho709)
  • Film sa natáčal v Norwoode a Bostone (Massachusetts, USA) od 7. júna do 15. júla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama