Reklama

Reklama

Dům Hammerových

(seriál)
  • Česko Klan Hammerů (viac)

Obsahy(1)

Armieho Hammera kvůli chlípným soukromým zprávám obviní několik žen ze znásilnění. Ti, kteří hanebného herce důvěrně znají, podrobně popisují jeho podivné chování... Casey Hammerová vypráví o děsivé rodinné historii Armieho Hammera. Minulost  se střetne s přítomností v zasedací místnosti a ložnici... Armand Hammer odhalí poslední tajemství, které se týká řady špinavých obchodů. Bude se rodina potýkat s důsledky moci, privilegií a slávy? (Discovery Channel)

(viac)

Recenzie (4)

Fakof 

všetky recenzie používateľa

Začnem tým, že ide o priemerný dokument o histórii Armieho a jeho rodiny. Najzaujímavejšia časť celého seriálu je pravé rodokmeň Armieho a život jeho predkov, počiatkom jeho pradeda a zároveň i jedného z najbohatších ľudí sveta 80 rokov. Zisťujeme, že takéto bohatstvo úplne čisto človek nezíska, a takmer všetci z týchto ľudí robia v živote rôzne podvody a sú zvrátení, to, že sa tam objavila kráľovská rodina ma už ani neprekvapuje. No poďme k hlavnej podstate seriálu a tou je zvrátená osobnosť Armieho, ktorý využíva na svoje sexuálne praktiky BDSM. Nechcem Armieho nijak chrániť, mňa nezaujíma život druhých ľudí ale chcem poukázať aj na to, že väčšina z týchto “ZNEUŽITÝCH ŽIEN“, ktorou je aj Courtney Vucekovich snažiaca sa v celom seriáli vyzerať hlavne sexy, tváriť sa tak umelo a falošne ako to len ide a čudovať sa, že žena, ktorá počas života vystrieda viacej intímnych partnerov než to je zdravé, raz natrafí na niekoho zvráteného. Áno, je to v podstate chyba tých žien, Armie im už od začiatku ukazoval, čo ho vzrušuje a aj po toľkých ako ona sama hovorí Red Flagoch, ktoré od neho dostala ( ako to, že ju v kuse škrtil, kúsal po tele a neviem čo ešte, vypisoval rôzne sračky ) tak stále s ním chcela byť. Tuším už v prvej epizóde vravela, že počas toho ich prvého pobytu v motely zažila niečo, na čo nikdy nezabudne a nevládala o tom hovoriť, takže celé mi to príde byť divné a tieto naivné dievčatká si za to môžu v podstate sami. Teraz ma všetky feministky upália pretože “ZA VŠETKO MOŽE JEDINE ZLÝ, ZLÝ MUŽ”, ešte raz píšem, že Armieho nijak nechránim, v podstate ma ani nezaujíma ale konštatujem, že keby sa podobná vec stane nejakému mužovi všetci budú vykrikovať, že to je jeho chyba, no konkrétne u týchto žien to bolo samozrejme iné :D. ()

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Armie Slizák Hammer mi bol podozrivý, odkedy som ho prvý raz videla v Social Network. Najprv som si myslela, že je iba slizský gay, potom som som ho videla v Call Me By Your Name – to som si povedala, ok, tak je celkom dobrý herec gay. No už len to, že mu najviac pristanú šortky, značkové tričko a svetrík okolo pliec, prípadne golfová palica k tomu, z neho robí prvotriedneho slizáka. Najradšej by som ho zviazala opaskom od šortiek, ošťala ho, do riti mu strčila desať golfových loptičiek a zmlátila ho golfovou palicou – tam máš BDSM! Alebo radšej vsotila do klietky s víťazom MMA. Čurák jeden zbohatlícky! Ešte aj s radosťou o sebe hovoril, že je kanibal. Ak má niekto ako koníček znásilňovať ženy, tak sa nemá slizsko usmievať v telke a klipkať modrými slizskými očkami, ale má ísť sedieť za mreže, kde by zažíval BDSM z opačnej strany. Aký prastarý otec, taký starý otec, taký otec, taký syn. Štyri generácie úchylákov, krytých peniazmi a slávou. Prastarý otec, či ktorá to forenzná manipulatívna vykopávka (asi manipuluje aj z hrobu) mimochodom rusák židovský prisťahovalecký a agent KGB, so všetkými manipuloval ako profesionálny psychopat a sledoval ľudí vo svojom okolí viac ako FBI. Možno aj víťaz BDSM. "...and when I die, I left the World little bit better, than I found it." Haha, čurák svet zanechal ešte horší, aj VĎAKA nemu. Na druhej strane, čo babenky čakali, keď idú na rande s pracháčom, ktorý im vypisuje čudné esemesky stokrát za deň a furt vyvoláva? A čo čakali, keď jedna s umelým nosom špúli umelé pery a otŕča umelé kozy na instagrame či kde každých desať minút, druhá sa na fotkách nechá škrtiť, alebo sa dá fotiť nahá vo vani...? Potom, čuduj sa svet, idú po nich úchyláci. Ale bavilo ma, že o tom otvorene hovorili. Hlavne tá jeho teta. Ešte sa čudujem, že jej prešlo vydanie audioknihy o jej rodine, ktorú si mimochodom nik nevšimol, až do obvinení Armieho Slizáka. Dúfam, že jeho deti už nebudú také. ()

Reklama

poppy75 odpad!

všetky recenzie používateľa

normalne som dostala chut rezisera zviazat...100% definicia slova nuda,ktora chce posobit velmi dramaticky,az to posobi nedoveryhodne a smiesne...courtney mi pride ako mizerna herecka,ktora vacsi doraz kladie na to,aby bola ohurujuco oblecena,nez aby vedela,co vlastne ma povedat...tolko naivnych romatickych kecov od zeny sa neda zvladnut...mame tu dychberuci a naozaj zlomovy namet-megaprachata dolezita a slavna rodina,kde muzi udajne po generacie ublizuju zenam-a dostane sa tomu taketo srackove spracovanie,kde slecny ktore vedeli preco ignoruju red flagy,romanticky opisuju do zblbnutia kde sa fotili s armiem,ako si vypisovali atd...zrejme prekrocil hranice bdsm,ktore im naznacoval od zaciatku.ale stacilo tak malo-bloknut si ho...viac ma zaujima ta jeho rodina,tam bolo vela temnoty...ak robili obludnosti,mali by byt potrestani...ktovie,kolko vrazd sa im prepieklo..ale nikoho ten pribeh nebude zaujimat,ak bude takto spracovany...prva cast-najskor navnada.potom celu vecnost neverite vlastnym ociam a usiam,ze o co tam do riti vlastne ide-a v zavere zrychlenie a hodenie udicky...druha cast je nosna pre celu miniseriu-a to kvoli casey...tu zenu ako jedinu skutocne lutujem,myslim,ze jej zivot bol velky des..vdaka za jej odvahu hovorit...len skoda,ze sa tak deje v tomto gulasi-neviete ci je to o armiem,kde nakoniec ten jeho kanibalizmus ani nie je viac rozobraty,alebo o dynastii mocnych,akych je v amerike viac,,alebo...uprimne,najviac mi to pride ako pribeh courtney v. ....pritom oproti casy je jej pribeh len rozpravka....svinstva hammerovskeho klanu asi raz skoncia aj na platne...ani sme netusili,co je to za rodinu..snad sa potom otvoria oci aj naivnym,aby konecne uverili,ako ziju bohati,hlavne ked im to svedci clenka rodiny....boli ma srdce pre casey...a ak armie urobil nieco zle,snad si o tom pozriem poriadny dokument,nie taketo cosi....vlastne mu nevenovali ani vela pozornosti,okrem fnukania courtney..preco nerozobrali jeho zivot,preco nic o jeho exmanzelke? preco sa nespomenulo,ze ciastocne ma ist o jej pomstu,tak sa rozhodla ukazat hammerovsku skutocnu tvar? a nebolo aj jej ublizovane?kde su dokazy kanibalizmu?....patri armie do hollywodskeho satanskeho spolku?...fakt sa reziser nehanbi?...p.s.-neustale zdoraznovanie ,ze courtney je sebestacna  s vlastnym biznisom,a preto jej nejde o hammerovske miliardy,vyvolava presny opak... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama