Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškoláků, unavená pandemií, karanténou, zprávami o ekologických katastrofách a znepokojená vlastní neurčitou budoucností i osudem světa je pozvána milionářským synkem Kamilem na večírek do přímořského sídla jeho otce. Už během cesty každý z hrdinů prožívá podivná dobrodružství, a samotný večírek je kulminací narůstajících obav o budoucnosti Země, pokud nedojde k zastavení jejího znečišťování. Z minuty na minutu se všechno začne vymykat kontrole… Apokawixa je příběh o tom, jak se Matka Země mstí na lidech, kteří se po kontaktu znečištěním Baltem proměňují v eko-zombie. Ekologicko-apokalyptický příběh o dospívání. (3Kino Fest)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Dvoj-hodinová, Poľská kokotina, v ktorej sa 90 minút nič nedeje, aby sa z nej následne vyvŕbila lacná zombie žánrovka pre teen generáciu, pričom vyslovene pochybujem, že aj tú sa jej nejakým mimoriadnym spôsobom podarí uspokojiť. Fakt nemám zmysel strácať čas s takýmito pičovinami .. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že som s hodnotením trochu na rozpakoch. Ani zaboha neviem, či to tvorcovia mysleli vážne, alebo si robili tak trochu kozy zo zombie filmov, kovidu, vegánov atd. Na pár scénkach som sa pobavil a mladí herci mi kupodivu nepili krv, avšak samotný film je neuveriteľná blbosť. Nemôžem povedať, že by to bola vyslovene strata času, ale film zrejme docenia vekovo mladší diváci a iná avantgarda. Tak niekde medzi 30 - 40% by som to videl. ()

Reklama

Galéria (6)

Reklama

Reklama