Reklama

Reklama

Noemova archa

  • Česko Noemova archa (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dve myši: Vini, charizmatický básnik s trémou, a Tito, talentovaný a šarmantný gitarista, sa prešmyknú na bájnu Noemovu archu, kam smú nastúpiť len jeden samec a jedna samica z každého druhu. Podarí sa dvom muzikantom prežiť 40 dní a 40 nocí na lodi, kde napätie medzi mäsožravcami a bylinožravcami stúpa každým dňom? (Continental film)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (5)

ValtorLP

všetky recenzie používateľa

Člověk by čekal, že to bude mít animace jako Doba Ledová, ale že ve výsledku vůbec, jak nepovedené loutkové divadlo s příšernými animacemi, mohli se snažit víc. Náhledovka zaujme a u filmu usnete. ()

Reklama

Tobinos odpad!

všetky recenzie používateľa

Nevím co napsat, příběh hrozný, animace hrozná,mistama se trhá obraz,texty písní ty se vůbec nepovedly. Nejhorší hodina a půl v kině. Asi nejsem cílovka, tuto recenzi píšu během filmu až tak mě to nebaví. Když už to neuvidím, tak se nebudu zlobit ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Márny pokus o ďalší animák s príbehom spojený s Biblickým Noé a jeho archou. Začiatok ešte dobrý, ale po 30 minútach sa kvalita znižuje, scény a dialógy sú zle nakomponované a príbeh v danej forme sa len zbytočne nafukuje do tých cca 90 minút – menej by znamenalo viac. Hlavné postavy (odkiaľ sa asi vzala inšpirácia?) s nevyužitým potenciálom. Škoda za to! Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Galéria (55)

Reklama

Reklama