Reklama

Reklama

L'Origine du mal

  • Kanada The Origin of Evil (viac)
Trailer 1

Pracovníčka z konzervárne Stéphane (Laure Calamy) sa dostane do kontaktu so svojím biologickým otcom, ktorého dovtedy nikdy nepoznala. Dievča zistí, že Serge (Jacques Weber) je mimoriadne bohatý a žije v obrovskom dome, obklopený rôznymi ženami, ktoré v jeho dcére vidia potenciálnu hrozbu. Tie sa snažia brániť Stéphane v stretávaní sa so svojím otcom. V dôsledku toho sa v rodine začne šíriť žiarlivosť a odpor... (Arsenal83)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (4)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Problémy s identitou, príliš veľa žien okolo jedného chlapa a plno intríg. Film má dobre nastavenú atmosféru a čoskoro sa ukáže, že nielen postavy, ale veľa vecí v deji je postavených na lži. Ostáva už len v tej špirále hádať, že čo je ešte pravdou. Niekedy je tá manipulácia vskutku vydarená. Poteší veľa zvratov a vzhľadom na hodnoty i nehodnoty, ktoré tento nenápadný film prináša, by som sa nečudoval, keby z neho urobil niekto v Hollywoode niečo väčšie. Možno sa dočkáme adaptácie. Pre mňa príjemné prekvapenie. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Námetovo vcelku kvalitný psychothriller, ktorý mal relatívne jasnú zápletku, no napokon sa to rozvinulo do celkom prekvapivého deju. Napriek tomu veľkému potenciálu mi však celé spracovanie prišlo pomerne ťažkopádne a v mnohých častiach deju to bolo také vlažné a nevýrazné. Chýbalo mi v tom viac dialógov, viac manipulačných praktík v podaní Stéphane. Rodinná dráma mala určite čo ponúknuť, ale myslím si, že potenciál zostal stále nevyužitý. 3* ()

Reklama

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre premakaný psychologický thriller , aké sa už len tak ľahko nevidia. Lúbilo sa mi, ako dej neustále gradoval takými nečakanými zvratmi spolu s ktorými rástlo i moje hodnotenie. Avšak v momente, ked mi film vyrobil pocit už na plný počet, a ked som sa tešil, ako sa dalej bude vyvíjať, tak skončil. ()

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

Nekonečná a nudná schizofrenická vývrtka, z ktorej som nepochopil ani prd. Jednu hviezdu dávam za dopozeranie, ktoré bolo vďaka 2 hodinovej stopáži bolestné. ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama