Reklama

Reklama

Jack Mimoun a tajomný ostrov

  • Česko Jack Mimoun a tajemný ostrov (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky po tom, čo prežil sám na nepriateľskom ostrove Val Verde, sa Jack Mimoun stal hviezdnym dobrodruhom. Kniha rozprávajúca jeho príbeh je bestsellerom a jeho televízny program láme rekordy v sledovanosti. Potom ho osloví tajomná Aurélie, ktorá dostane Jacka nevedomky späť do Val Verde, aby pomohol pri pátraní po legendárnom meči piráta La Busea. V sprievode Bruna, Jackovho ambiciózneho, no nie príliš odvážneho manažéra, a Jeana-Marca, problémového a nepredvídateľného pilota helikoptéry, budú naši dobrodruhovia čeliť mnohým nebezpečenstvám džungle Val Verde na honbe za pokladom. (Continental film)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (8)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Pseudo dobrodruh Mimoun je aj so svojim agentom proti svojej vôli zatiahnutý do hľadania bájneho pokladu bájneho piráta na bájnom ostrove. Herecké obsadenie: Francúzska filmová škola má extrémne šťastie na obsadzovanie absolútne nesympatických hercov na inak celkom zaujímavé postavy. Prevedenie: Francúzi sa snažia o svoju vlastnú verziu Indiho s dávkou ich vlastného humoru. Akurát to moc nefunguje ani na jeden smer. Dobrodružné časti boli absolútne sterilné a vtipom by sa zasmial maximálne človek s prahom humoru na bode 0 až -2. Pocity: Renomé filmu zachránili asi dve tri scénky, ktoré boli svojim humorom trocha nadpriemerné a dokázali na mojej zhnusenej tvary vyprodukovať náznak úsmevu. Finálny súboj so zloduchom z kategórie “Nech sa prihlási kto to nečakal”. Pridaná hodnota: Francúzsky pokus o dobrodružnú komédiu, ktorý sa moc nepodaril. 27% ()

Reklama

Trixinka 

všetky recenzie používateľa

To si fakt francouzští autoři myslí, že je divák úplně tupá ovce, kterou může nakrmit milionkrát natočeným tématem s primitivním dějem, jehož finální rozuzlení uhádne každý po pár minutách? Ne, není. Mě rozhodně nestačí předvídatelný děj, nesympatické postavy a klišé charaktery (hrdina co není tak úplně hrdina, "tajemná" žena, manažer netoužící po dobrodružství, praštěný pilot helikoptéry, "hodný" strýček) a rádoby vtipné scény. ()

Hexx 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružné filmy mě nikdy nepřestanou bavit, zvlášť když se jedná o poklad. Tady to fungovalo a zároveň nefungovalo. Totiž fungovala komediální stránka, která bavila takřka po celou dobu, nicméně nefungovala samotná "akce poklad". Ať tak či onak, v konečné fázi za mě spokojenost, neb nemám problém tyto filmové výtvory brát lehce s nadhledem. Samozřejmě chápu, že ne každý se s tímto bohudík darem narodil. Nu a třeba s dočkáme i Egyptu, část dvě! Fandím. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Priemerná dobrodružná jednohubka, ktorá varí z vody a neprinesie prakticky nič nového v rámci žánru. Tisíckrát poobmieľané dejové linky, dialógy a klišé scény s veľmi pekným vizuálom a prírodným prostredím. Inak ale nevidím veľkú pridanú hodnotu v tomto filme, snáď sa tvorcovia poučia a prípadné pokračovanie si nechajú v šuflíku. 50 % ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (2)

  • V momentě, kdy hlavní postavy skočí z vodopádu, aby utekly před nebezpečnými tygry, má na sobě Aurélie (Joséphine Japy) béžovou bundu, ale když se vynoří z vody, má už pouze tílko a košili. (PetraRuze)
  • Val Verde je název fiktivní země využívané filmovými tvůrci pro ztvárnění oblastí Jižní a Střední Ameriky. Objevil se např. ve filmech Komando (1985) nebo Smrtonosná past 2 (1990). (korbitch22)

Reklama

Reklama