Reklama

Reklama

Kriminálka Kraj

(seriál)
Slovensko, 2022, 9 h 23 min (Minutáž: 40–52 min)

Kamera:

Nick Kollár

Hudba:

Stroon

Hrajú:

Jana Kolesárová, Marián Mitaš, Adrian Jastraban, Darina Abrahámová, Jana Oľhová, Miroslav Noga, Peter Nádasdi, Judit Pecháček, Vladimír Černý (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Obsahy(1)

Kriminálny seriál televízie JOJ, z autorského pera tvorcov mimoriadne vydarenej krimisérie Za sklom, sleduje prácu fiktívneho oddelenia krajskej kriminálnej polície, ktorá vyšetruje zločiny v jedinečnom kraji – na Záhorí. Prináša zaujímavé prípady, v ktorých závažné trestné činy síce páchajú obyčajní ľudia, ale na ich realizáciu či zahladenie stôp vynaložia mimoriadnu námahu. Dvojica vyšetrovateľov tak vždy stojí oproti inteligentnému páchateľovi. Kriminalisti Zuzana Vicenová (Jana Kolesárová) a Jano Tesár (Marián Mitaš) pritom nie sú žiadni superhrdinovia, ale bežní ľudia so svojimi osobnými aj pracovnými problémami. Rovnakými, aké majú aj obete a páchatelia zločinov, ktorých musia vypátrať a usvedčiť. Každá epizóda seriálu prinesie nový prípad, ktorý sa vyšetrí a uzavrie. Zároveň nám dovolí nazrieť aj do súkromných životov hlavných hrdinov a ich vzťahov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa mira007 k tomuto seriálu (5)

Kriminálka Kraj (2022) 

Slovenské krimi, které má první tři čtyři díly jalový, ale pak to nabere slušnou podívanou, kde je fajn potemnělá atmosféra, sympatický obsazení  a snaží se to. Ikdyž ve výsledku průměr, tak průměr který pobaví. PS: To nemohli tomu seriálu dát lepší název? ()

Strašiak (2022) (E01) 

Tak i na Slovensku zkoušejí krimi seriály a něco málo pozitiv tam i prosvítá - sympatické obsazení, možná něco málo vizuálu, ale jinak nemastné neslané. Dvě hvězdy za snahu, tak snad se to rozjede. ()

Nehoda (2022) (E02) 

Máma najde mrtvolu, syn to vyšetřuje, Kolesárová hraje americký fotbal a Nádašdi se jí snaží dostat do postele a Jastraban zapomíná mluvit slovensky .... na kriminálku docela málo. Chybí tomu atmosféra, spád, napětí , ikdyž se to snaží tak zatím marně. ()

Primátor (2022) (E04) 

Myslím, že takhle by to i mohlo fungovat jako krimi seriál... ()

Nemilovaná (2022) (E05) 

Peter Nadasdi začíná být nejzajímavější postava, jinak případ mrtvé holky celkem solidní. ()

Reklama

Reklama