Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Darryl Witherspoon je sympatický a talentovaný mladík, který studuje na vysoké škole a ještě penězi podporuje matku a několik svých sourozenců. Chce se stát úspěšným finančním expertem v prestižní bance a účastnit se výběrového konkurzu. Jeho plány nečekaně zkomplikuje žádost matky o finanční pomoc. Proto se Darryl zapojí do nezvykle náročného lékařského experimentu... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (46)

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

Odstrašující komedie. Tak nesympaticky zahráný výkon v podání hlavního ,,hrdiny" mě několikrát donutil přemýšlet, jestli má smysl na tento film koukat. Naprosto příšerná a rádoby vtipná mimika obličeje (zjednodušeně ksichty) byla fakt hrozná. Asi to mělo splnit účel vtipnosti, ale takto byl splněn účel trapnosti. Zbytečná komedie, kterou od Odpadu! zachraňuje 3-5 vtipných scén. ()

Pecca007 

všetky recenzie používateľa

Dvě hvězdy za herecké obsazení. Wayans umí pobavit, Spade je jako záporák dostatečně slizký a Lillard jako spolubydlící / podivín dává filmu taky jinoun tvář. Ta třetí za scénář. Jisté spojitosti s filmem "Zamilovaný profesor" jsem se sice za mák nemohl zbavit, ale Wayans musí řešit naprosto jiné problémy, než-li Murphy a tak scénáristovi palec nahoru. ()

Reklama

Tom Riddle 

všetky recenzie používateľa

Opravdu dobrá černošská komedie, která překvapivě málo využívá fekální humor k vyvolání úsměvné situace, což je o to překvapivější, vzhledem k hlavnímu představiteli. Vzhledem k bláznivému ději je též překvapivě umírněná, což je škoda. Ohromně však potěší vtipné vedlejší postavy, a krom celkově úsměvného naladění filmu taky pár opravdu neskutečných scén. Vzato kol a kolem 70 %. ()

Brano 

všetky recenzie používateľa

Je to síce taká béčková komédia, ale za to zábavná. Páčil sa mi originálny námet o novom lieku, ktorý vynašiel školský vedec a o pokusnom králikovi, ktorý ho začne brať. Miestami veľmi vydarené scény, najmä pri účinkovaní dvojitej dávky, kedy sa hlavnej postave v pravidelných intervaloch začnú strácať zmysli. Herecké obsadenie sa mi tiež páčilo. Marlon Wayans je výborný komik. Páčil sa mi najmä štýl humoru, ktorý nebol zbytočne vulgárny a nútený, ako to pri amerických béčkových komédiách často býva. Takisto krátka stopáž je len plus. Ja som sa počal filmu veľmi nenudil. Takže ho hodnotím kladne, ako nadpriemernú komédiu, z ktorej ale cítiť nižší rozpočet, ale vyššie uvedené faktory to vynahradili. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čakal som málo, no dostal som slušnú porciu zábavy a srandy. Mať superzmysly ešte nemusí nutne znamenať aj výhru.... Väčšina vtipu sa točí okolo hlavnej postavy v podaní skvelého Marlona Wayansa, ktorého gagy a opičky by ma dokázali zabávať hoci aj celý deň - je to proste komik ako sa patrí. Divák si tu užije kopec bláznivých situácií a sem-tam aj nejakú hlášku. Svoj účel to splnilo až nadmieru dobre. 75/100 ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (2)

  • Keď hrá Derril (Marlon Wayans) svoj prvý hokejový zápas, komentátor povie, že vychytal nulu, no na výsledkovej tabuli svieti stav 4:1. (Lukoh)

Reklama

Reklama