Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Zoey Millerové (Josephine Langford), geniální studentky informatiky bez zájmu o romantickou lásku, se obrátí vzhůru nohama, když oblíbený univerzitní fotbalista Zach (Drew Starkey) začne trpět amnézií a považovat Zoey za svou dívku. (Prime Video)

Zaujímavosti (5)

  • Josephine Langford povedala, že vďaka sérii After sa jej pracovalo oveľa ľahšie, ako predtým, keď vstupovala do sveta herectva pred kamerou: „Veľa som sa tam naučila o tom, čo by som mala a nemala robiť. Je toľko maličkostí, ktoré vás nikto nenaučí a nikto vás nemôže naučiť, ako fungujú kulisy a všetko to zložité na scéne. Niektoré z týchto lekcií sú neoceniteľné. Na týchto filmoch som vyrástla. Veľa ma to naučilo a som za to nesmierne vďačná.“ (Arsenal83)
  • Režisérka Sara Zandieh uviedla, že celá tanečná sekvencia bola improvizovaná: "Bola to naozaj zábava. Oni sa len kývali a my sme ich nechali robiť, čo chceli. Myslím, že sme v tejto sekvencii trochu poľavili a to bolo to, čo bolo potrebné na dosiahnutie najlepších výkonov." (Arsenal83)
  • Režisérka Sara Zandieh o ústrednej dvojici: „Chémia medzi nimi vznikla úplne bez námahy. S Josephine aj Drewom sa veľmi dobre spolupracuje. Nielenže sú tak skvelí vo svojom remesle, ale obaja sú takí dobrí herci. Obaja robili komédiu prvýkrát. Obaja boli naozaj nadšení, že budú robiť komédiu a pracovať na materiáli, ktorý bude trochu ľahší a vtipný. Boli veľmi pripravení a odhodlaní a odviedli skvelú prácu. Pri tvorbe tohto filmu sme si užili veľa zábavy." (Arsenal83)
  • Producenti Karz a Bindley sa vyslovili, že sú maximálne spokojní s obsadením filmu: "S našim obsadením nemôžeme byť spokojnejší a keďže na palubu prichádzajú Andie, Heather a Patrick, cítime, že toto bude film, ktorý sa spojí s publikom na celom svete." (Arsenal83)
  • Produkcia filmu prebiehala v Severnej Karolíne. (Arsenal83)

Reklama

Reklama