Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (150)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Docela slušná schíza, které šla rodinka vcelku naproti. Koupit si takovou haluznu, za tak obrovské peníze a neověřit si, proč to kdo prodává a ignrovat na první dobrou divné sousedy. To si pak koledujete o problém. Kdyby to bylo v Čechách, tak si nový majitelé pořídí dva bulteriéry, detektor pohybu a cvaklému pisateli milostných dopisů barákům, dají do zubů. Já osobně bych dům pořádně pojistila a pak jej půjčila nějaké charitativní sluníčkářské organizaci, aby tam ubytovala co nejméně přizpůsobivé spoluobčany. To by se strážce nestačil divit. Seriál má docela atmosféru, byť o hororu nemůže být řeč, herecké výkony výborné, jen se to dost táhne a ke konci je i dost logických kopanců. PS: mně se ten barák nelíbí, je takový přeplácaný a moc dřevěný. ()

Miller 

všetky recenzie používateľa

Hezky vypadající, dobře natočený, Cannavale několik dílů hrál divně, ale jiank dobrý,  Watts dobrá, Coolidge divná, ale ušlo, Farrow jak z noční můry (v dobrym smyslu). Strhávám body za psyop s adrenochromem, roztahanost a občas špatný hraní, hodnocení tak nějak odpovídá, já bych to viděl nějak kolem těch 70 % ()

Reklama

Rockerman 

všetky recenzie používateľa

Pro mne hned jedna nepříjemnost v osobě Jennifer Coolidge, která mi byla krajně nesympatická už v předešlých seriálech (Socky, Lotos) a tady to nikterak nevylepšuje. Naštěstí je tu sice už dost povadlá, ale stále příjemná Naomi Watts, ikdyž ta její role se mi moc nelíbila. Příběh je fajn. Tajuplný dům je krásný a tak v něm chce každý bydlet, ale jen do té doby, než se seznámí se sousedy-podivíny a nedostane zvláštní dopis. Chybělo mi více napětí a ten poslední, chaotický díl je vysloveně špatný. Zase mi pro hodnocení chybí ta půlhvězdička. ()

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Rodinu a susedov si nevyberáš. Ja som si vo Watcherovi nemohla vybrať rodinu a rodina zase susedov. Impulzívni Brannockovci rozhodne nepatria medzi takzvané najostrejšie ceruzky v peračníku, tak ma ich správanie inšpirovalo k zostavovaniu náčrtov vlastných výhražných listov. Prehnane podivínski susedia sú vhodní maximálne do fikcie, akou je, v komentároch dosť spomínaný, American Horror Story (autor sa nezaprie) a Rosemary's Baby a to jemne podkopáva kredibilitu seriálu. Trochu som následne pátrala, lebo záverečná poznámka mi dvihla tlak a zistila som, že podľa skutočnosti je tak tretina zo seriálu. Nič tak strašne dramatické (samozrejme, okrem tých dosť desivých listov) sa tam neudialo a čo sa udialo, tak nie tam. No a najlepšie je, že súčasní majitelia domu si, nepochybne, vďaka seriálu, žijú svoje vlastné peklo kvôli extrémnemu "záujmu" verejnosti. Rozjazd je pomalý, nasleduje napínavá časť a potom už len klasicky netflixovské naťahovanie. Kľudne do toho, akurát na záver budete mať chuť hodiť papuču do televízora. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[80%] Tohle se opravdu povedlo! Žánrem je to takový napínavý 7 dílný thriller, kdy si divák neustále klade otázku kdo píše ty dopisy? Miluji knižní detektivky, seriálové kriminálky resp. odhalování, kdo je vrah atd. Navíc, zde mi přišla i sympatická sestava herců hrající uvěřitelné postavy. Vlastně každá epizoda mi přišla napínavá, mnohdy emočně vygradovaná … Herečka Jennifer Coolidge, kterou znám především jako Stifflerovu matku z American Pie zde předvedla aspoň pár dobrých fuckujícíh hlášek. Poslední díl možná trochu vyzněl na prázdno, neboť konec je otevřený. Ale tak když je to dle skutečné události (snad jen ten hlavní středobod děje), tak to beru. Ani mi nepřijde, že by to bylo nějak překombinované a zvraty přesycené – mě to tak vyhovovalo. Někomu to může sednout méně, ale já to zhltnul během jednoho dne. Doporučuji! ()

Galéria (95)

Zaujímavosti (8)

  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené