Reklama

Reklama

Farba noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • Časopis MAXIM označil sexuálne scény vo filme za najlepšie sexuálne scény vo filmovej histórii. (m.a.t.o.)
  • Režisér Richard Rush sa kvôli finálnemu zostrihu filmu dostal do konfliktu s producentom Andrewom G. Vajnom. Rush chcel, aby bol zverejnený jeho dlhší, excentrický zostrih, ale Vajna trval na vydaní kratšej a konvenčnejšej 121-minútovovej verzie. Rush nakoniec musel Vajnovi ustúpiť. (m.a.t.o.)
  • Režisér Richard Rush chcel do hlavnej ženskej úlohy neznámu mladú herečku, ale Disney trvalo na Jane March (Rose) po medzinárodnom úspechu filmu Milenec (1992). Rush súhlasil s najatím Marchovej hneď po jej kamerových skúškach. (m.a.t.o.)
  • Dom v Malibu, v ktorom sa odohráva podstatná časť filmu, je ten istý dom, ktorý môžeme vidieť aj vo filme Ritual (2000). (m.a.t.o.)
  • Hoci bol tento film kasovým neúspechom, na trhu domáceho videa sa mu darilo veľmi dobre. Podľa magazínu Billboard bol v roku 1995 jedným z 20 najpredávanejších filmov. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo od 19. apríla do 4. septembra 1993 prevažne v Malibu a Los Angeles. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama