Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (277)

Pajky3 

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo vážně divně ujetý. Zápletka mi neseděla, byla dost cringy a celou dobu to přinášelo hromadu trapných okamžiků a toho kluka jsem musel aktivně litovat. Takže se to do paměti asi nejvíc zapíše tím, že se tam Jennifer Lawrence nebála vysvléknout. Tak si říkám, jestli průměr není vlastně nadhodnocení. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"No Hard Feelings" je pre mňa dobre spracovaná feel good komédia, ktorá úprimne funguje a zo správnych dôvodov. Všetky scénky, ktoré majú spolu Jennifer Lawrence a Andrew Barth Feldman podľa mňa fungujú, humor je kvalitný, no rovnako sa film nebojí ani tých vážnejších scénok, ktoré ale vie nechať správnym spôsobom vyznieť a zapracovať ich do svojho konceptu. Ku koncu sa to bohužiaľ pokazí klasickými klišé, ktoré poznáme a vieme odhadnúť od začiatku do konca čo sa bude diať... no minimálne sa nám vďaka tomu film postaral o skutočne komické finále, ktoré ma pobavilo viac, než som si myslel. Ten deja-vu efekt bol podľa mňa spracovaný solídne. Je tu niekoľko vynikajúcich scénok, mimo iné aj možnosť vidieť nahú Jennifer Lawrence na pláži (čo ma celkom prekvapilo), Percyho hra na klavíri je vynikajúca a jeho pomsta Maddie keď pochopí pravdu je vymyslená tiež dobre. Najviac mi však utkveje v hlave asi momentka, keď sú k sebe Maddie a Percy úprimní a vedú spolu dialógy, ktoré nijakým spôsobom nesúvisia s jej dohodou s jeho rodičmi. Vďaka tomu má film svoje srdce na správnom mieste a funguje. Ale áno... komédia je rovnako kvalitná. Keď som sa mal smiať, tak som sa skutočne smial. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Chémia medzi postavami nulová. Vtipy mohli na papiery vyzerať dobre, ale v reáli ma nerozosmiali a celá tá hodnotovosť, ktorá tam ku koncu príde pôsobí smiešne. Takto nefunkčný film som už veľmi dlho nevidel. A pritom Stupnitsky spravil jednu z najvtipnejších komédií vôbec. Jediné čo poteší je nahá Jennifer Lawrence. Ale z takého námetu vytrieskať takúto prostoduchú blbosť. Au. Za mňa strata času. Fakt som mal problém to dopozerať. Ako keby sa nikto so zúčastnených ani nesnažil. ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Pohodová feel-good komedie, které se už tak moc nevidí, nebo na ně nemám štěstí. Jednoduchou zápletku vykompenzuje chemie mezi kočkou Maddie a tragickým Percym. Neskutečně dost vtipných hlášek a scénka, kdy se nahatá Jennifer Lawrence pere na pláži, tak to byl úlet, měl jsem dost, to se nezažije ani v Prcičkách. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)

Reklama

Reklama