Reklama

Reklama

Temná škola

(seriál)
  • Thajsko School Tales the Series (viac)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

V téhle sbírce duchařských příběhů natočených zkušenými režiséry hororů z Thajska potkáte na školních chodbách hrůzy, jaké se nedají ani popsat. (Netflix)

Recenzie používateľa *CARNIFEX* k tomuto seriálu (9)

Temná škola (2022) 

Jedna vec sa Thajsku uprieť nedá. Vedia zbúchať nejeden duchársky námet na milión spôsobov. Škoda len, že málokedy tak, akoby to malo vyzerať. Neviem, čo tu kto pozeral, no Ja som videl zo 75% absolútne nezáživné poviedky, pričom z 8 tak maximálne dve spĺňali aspoň ako také kritériá. Všetky sú totiž na jedno kopyto. Majú prevažne 45 minút, pričom napriek originalite príbehov, 37 minút je podaných tak vlažne, že jediný zmysel vidieť tento seriál, je pozerať sa naň ako na dobré, 8 minútové kraťasy. ()

7:00 (2022) (E01) 

Tak na úvod veľmi slabý počin so všetkými zápormi klasických thajských ducharýn. Dlho sa odhodlávajú kým k niečomu dôjde a keď aj príde konečne na pasáž z ktorej by mal mať divák radosť, tak je kvalitatívne na úrovni efektov za 6 centov, pričom v tomto prípade ani snaha o budovanie atmosféry nie je nijak výnimočne úspešná. ()

Kouzlo pomsty (2022) (E02) 

Nie je to naozaj zlé, pričom najmä príbehovo sa opätovne jedná o pomerne originálny kúsok. Vďaka poslednej 15 minútovke ľahký nadpriemer. ()

Krása (2022) (E03) 

Nič som si od tohto príbehu nesľuboval no musím priznať že je najsilnejšou stránkou. Škoda len, že sme opätovne museli čakať na posledných 10 min. aby sme sa konečne dočkali niečoho hororového. Tretia na hrane .. ()

Kniha mrtvol (2022) (E04) 

Zas musí človek čakať do posledných minút, aby sa čoho si dočkal a i keď je námet pomerne zaujímavý, stále to nie je nič svetoborné. ()

Oběd (2022) (E06) 

Snaží sa to byť (v prvej polovici) poučné, o tom potom. Námet ako taký, opäť preukazuje známky originality, no z hororového hľadiska ide - zas a znova - o nevýrazný priemer na hrane, keďže ide o poviedku, ktorá z 80% nič mimoriadne neponúka. ()

Kletba (2022) (E07) 

Asi jedna z lepších epizód no všetky tieto poviedky sú ako cez kopirák. Pomerne originálny námet nie je nijak mimoriadne, priebežne obohatený o hororové prvky, ktoré by volali tie správne emócie. Všetky karty sa vsádzajú na záver. ()

Procházka školou (2022) (E08) 

Nuda na začiatku, uprostred trochu hororovej "zábavy", nuda na záver. Námet ako všetky solídny, prvky žánru priemerné. ()

Reklama

Reklama