Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

Eddard 

všetky recenzie používateľa

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Uprostřed tohoto týdne jsem si na tento film vzpomněl, a protože jsem ho kdysi nedokoukal, tak jsem se rozhodl kouknout na něj od začátku.A vůbec to nebyl špatný nápad.Líbilo se mi, že celkový příběh vypravují tři osoby a každá ze svého úhlu pohledu, aby se na konci společně setkaly.Herecké obsazení je moc dobré, přesto největší pozornost si pro sebe krade Liv Tyler, které to moc sluší.Už dlouho jsem neviděl vtipnější přestřelku, ve které navíc hrají Village People.Příjemná komedie o jednom šperku v podání jedné mladé dámy. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Príbeh jednej sexice, ktorá trom mužom dokonale zamotá hlavu, je úžasná mozaika troch príbehov rozprávajúcich v štýle Pulp Fiction - čiže príbeh v rozdielnom podaní troch nadržancov, ktorí by "ho" vopchali aj do mixéru, .. príbeh plného postáv, ktoré sú sami o sebe uletené, .. príbehu, z ktorého tečie čierny humor, štipľavé a pikantné dialógy a ktorého absurdita a genialita vám dôjde až v závere, keď zistíte o čo tam vlastne šlo. Prejdem ale k tomu najpodstatnejšiemu - nikdy v živote už asi neuvidíte Liv Tyler v takto šťavnatých a pritom nevinne, zručne a vtipne natočených scénach, pri ktorých musí v každom chlapovi zabublať a zovrieť testosterón až sa vám z uší bude pariť a aj ten najzaprisahanejší kňaz musí oľutovať sľub celibátu. Naozaj kvôli Liv si to pozrite. ()

lennyd 

všetky recenzie používateľa

Barmana Randyho (Matta Dillon), právníka Carla (Paula Reisera) a detektiva Dehlinga (John Goodman) na první pohled nic nespojuje. Snad jen - slepá láska ke krásné Jewel (Liv Tyler), kvůli které dokáží všichni tři opustit jakékoliv racionální chování, a udělat cokoliv. A Jewel moc dobře ví, jak dosáhnout svého - a za svým cílem (mít krásný dům a rodinu) půjde klidně i přes mrtvoly. Zvlášť, pokud je vždy někdo na blízku, kdo je ochotný pro ni zabíjet ... Když jsem dával film do DVD, čekal jsem nějakou přihlouplou romantickou komedii. Ale takhle jsem se hodně dlouho nesekl. Do romantiky má film hodně daleko (pokud tedy nepovažujete za romantické sexuální hrátky s nádechem SM či něco podobného). Naopak jde o černou komedii nejtěžšího kalibru a velmi milé překvapení. Všichni herečtí představitelé si natáčení maximálně užívali (snad až na Michaela Douglase, kterému udělali na hlavě takovej účes, že Elvis hadr :) ). Líbila se mi taky (menší) role Richarda Jenkinse jako úchylného kněze... ()

cab 

všetky recenzie používateľa

Skoda nevyuziti daneho potencionalu ve vetsim meritku, protoze herci jsou super a muzika tez, ale pribeh koliba mezi vice zanry a u zadneho neuspeje, jak bych si predstavoval. Muzska sexualni posedlost nezna mezi a kdyz je na blizku pekna kost, ktera je navic dukladne uspokoji, udelaji cokoliv ji na ocich uvidi. Nejmocnejsi zbrani sveta je zenske prirozeni. 55% ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama