Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

InJo 

všetky recenzie používateľa

Docela povedená černohumorná variace na filmy-noir, v nichž je katalyzátorem dění krásná femme fatale. Kromě dobře obsazených herců (hlavně Liv Tyler a Paul Reiser) potěší především slušně vygradované finále (poslední záběr je vskutku pamětihodný příklad drsného humoru). Pro mě osobně sice žádná velká legrace, ale svoje kvality to rozhodně má. 60 % ()

peiton 

všetky recenzie používateľa

Ženy sú mrchy!Zvláštne,že to vravím,pretože sama som žena.Liv ako mrcha,manipulátorka a zlatokopka v 1 + 3. zaslepení muži.Neviem kto je hlúpejší.Smejem sa.Toto je tak atypicky/typická čierna komédia,v určitých sekvenciách až priam vystrihnutá zo života.Bola by som mužom tiež by som asi šťavnatej čerešničke Liv neodolal..Malo to nápad,malo to gule,šťavu aj grády.Záverečná prestrelka s vhodne sa doplňajúcou hudbou,až perie lieta..a to doslovne.No môžem toto neodporúčať?!A samozrejme a ani na ponaučenie sa nezabúda a síce: ,,Tam,kde sa traja bijú,štvrtý víťazí." A Michael Douglas bol opäť v správnom čase na správnom mieste. ()

Reklama

nonick1 

všetky recenzie používateľa

Zábavná černá komedie, ve které Liv Tyler v roli svůdného anděla s ďáblem v těle jde (doslova) přes mrtvoly, aby si splnila svůj umanutý sen o vlastním domě. Mimochodem - ten dřevěný indiánský náčelník v Randyho pokoji je tam snad opravdu jen proto, aby se v závěrečné přestřelce mihl vedle policisty a S/M motorkáře za doprovodu songu Y.M.C.A od Village People :-))) ()

Mr.Jackass 

všetky recenzie používateľa

Výborná odreagovávačka, kde člověk vypne a nemusí přemýšlet. Žádný zázrak jsem nečekal a dost se pobavil. Liv Tyler byla neskutečně hot...i zajímavá hudba a samozřejmě celý děj je prostě zajímavou směsicí scén braných z různých úhlů a i ostatní herci uspokojující. Douglas jako vždy a Goodman taky nikdy nezklame. ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! PĚT !!! pět hvězd a ještě víc. Takovej megapoklad se přede mnou schovával patnáct let ?? To není film, to je totálně dokonalá černá megaprdel !! Seru smíchy ještě teď.. koho by snad chtěl zmást a odradit trošku pomalej začátek, tak laskavě přilepte zadky na kanape, chvíli počkejte a na závěr se utopíte ve vlastní štávě :-) ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama