Reklama

Reklama

Začalo sa to jednej horúcej noci

  • Slovensko Tá mrcha nás zabije! (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Komédia o pôvabnej diablici, ktorá urobila trom mužom zo života peklo. Traja bezstarostní muži a jedna žena sa stretli jednej horúcej noci v bare McCool's, aby si užili zábavu, dobrodružstvo, hru aj rozptýlenie.
V bare McCool´s bolo v tú noc rušno. Službu mal barman Randy, právnik Carl tam zostal po záverečnej a detektív Dehling sa tu zastavil po prvý raz, aby vyšetril zločin. Ona tam bola počas osudnej noci samozrejme tiež - úžasná mladá žena Jewel, skutočný klenot, oslnivá, jedinečná a nádherná bytosť, po akej muži vždy túžili. Jewel donútila Randyho, Carla aj Dehlinga premýšľať nad spôsobom, ako by ju zviedli a dostali. S jedným odišla, ten druhý vďaka nej zabudol na svoju manželku a tretí zabudol na tú svoju - už nežijúcu - obeť, ktorej smrť mal vlastne vyšetriť. Napínavý príbeh spoznáme z troch rôznych pohľadov, ktoré sa nakoniec spoja v jeden. A my zistíme, čo sa vlastne v tej noci odohralo... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (178)

nonick1 

všetky recenzie používateľa

Zábavná černá komedie, ve které Liv Tyler v roli svůdného anděla s ďáblem v těle jde (doslova) přes mrtvoly, aby si splnila svůj umanutý sen o vlastním domě. Mimochodem - ten dřevěný indiánský náčelník v Randyho pokoji je tam snad opravdu jen proto, aby se v závěrečné přestřelce mihl vedle policisty a S/M motorkáře za doprovodu songu Y.M.C.A od Village People :-))) ()

viperblade 

všetky recenzie používateľa

It all started one night at McCools… řeknou svorně tři muži a my od té doby sledujeme jejich vyprávění, které se začíná krásně prolínat do vtipné (Paul Reiser boduje!) a sexy (pokud milujete Liv Tyler, musíte si sehnat tenhle film, pak ji totiž budete milovat ještě víc) komedie. Nebudu vám lhát, tenhle film není dokonalý a opravdu jsem se zasmál tak dvakrát až třikrát, ale celou tu dobu jsem se usmíval a pochechtával a opravdu těšil na to, co se stane příště. Kdyby si ještě někdo pohrál se scénářem a nasměroval ho do ještě černější roviny humoru (možná už jsem toho viděl dost, ale opravdu černá komedie to je maximálně až ke konci) pak bych byl naprosto spokojený. Takhle jsem jen opravdu spokojený a dám 80 %. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Hravé a vtipné, niečo v štýle Guy Ritchieho, ale nemalo to tú hĺbku... Jednoduché, no o to viac zábavné, pričom niektoré hlášky mi dokonca privodili kŕče v bruchu, hlavne od Liv Tyler - sexy vražednej beštie, ktorá sa teda s ničím nepárala a išla si za svojim hlava nehlava. Hlavne ten DVD prehrávač aby bol doma :). Veľmi príjemné prekvapenie. Nadpriemer. 75/100 ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Perfektní černohumorná komedie s nápaditě vyprávěnou cáklou zápletkou a tragickými, skoro coenovskými postavami. A navrch s krásnou Liv Tyler která snad nikdy nebyla víc sexy, než v téhle zrzavé verzi. Jestli jste se do ní nestihli zamilovat ve Svůdné kráse, tak tady je nejlepší příležitost. Škoda že film nesedne každému, protože humor je dost temný a občas skoro neviditelný. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)

Reklama

Reklama