Reklama

Reklama

Kinney (Liam Hemsworth) je nováčikom na Veliteľstve spoločných terminálových útokov vzdušných síl (JTAC), ktorý je na poslednú chvíľu pridelený, aby sprevádzal elitný tím Delta Force pri infiltrácii nepriateľského územia s cieľom zachrániť ukoristené vojenské prostriedky. Keď je tím prepadnutý, ostáva ich jedinou nádejou na záchranu, no Kinney ostáva v situácii osamotený. Jeho jediný stály zdroj pomoci prichádza v podobe kapitána Eddieho „Reapera“ Grimma (Russell Crowe), pilota dronu amerického letectva, ktorý sleduje Kinneyho postup cez kamery svojho dronu a komunikuje s ním zo základne v Las Vegas. Spoločne musia elitný tím previesť brutálnym 48-hodinovým bojom o prežitie. (Arsenal83)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • Eubank a Frigerio strávili dva týždne sledovaním reálnych príslušníkov JTAC pri práci vo Fort Irwin National Training Center, čím sa dostali do základov fungovania tohto leteckého riadenia. (Arsenal83)
  • Natáčanie začalo v septembri 2022 a prebiehalo do novembra 2022 v Gold Coast v Queenslande. Produkcia využila lokálne stimuly ponúkané austrálskou vládou, čo jej miestnemu filmovému priemyslu prinieslo zhruba 270 pracovných miest. (Arsenal83)

Reklama

Reklama