Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Lizzie Boys) bola roky bolestivo izolovaná od svojich rovesníkov. Smútok, ktorý prežíva po náhlej smrti svojej matky doma, je zatienený jej strachom, že záchranári a široká verejnosť zistia tajomstvo jej rodiny: žili uprostred kopy špiny kvôli matkinmu odmietaniu čokoľvek vyhadzovať. (Arsenal83)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Účel filmu neznámy. Aké tu bolo posolstvo. Spáľ mosty? Podpáľ dom? Znič všetko z minulosti? Asi veľa nepovedia slová: "Nechám to tajomstvo ísť". Mne príde, ale že ten záver nebol dobrý, matka trpí poruchou hromadenia harabúrd a dcéra je pyromanka. Zaujímavá dedičnosť. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Zlé jazyky by povedali, že Hallmarkovské filmy sú už na mňa príliš drsné, tak som musel siahnuť po niečom prívetivejšom z produkcie Lifetime. :-) Alebo mám holt slabosť pre Melissu. Proste je to klasická jednoduchá dráma pre ženy. O matke, ktoré je obľúbenou sestričkou v nemocnici, ale je to klasický zberateľ všetkých možných harabúrd, ktorými zaprace celý dom, čo ničí jak jej súkromný život, tak aj život jej troch detí z ktorých dve z nich to už s matkou vzdali a spakovali sa z domu akonáhle mohli a chuderka posledná dcéra zvádza boj s matkou a jej haraburdami. Bolo pekné vidieť po dlhšej dobe Melissu vo vážnej úlohe v ktorej sa miestami správa dosť nepríjemne. Je to ale podané strašne naivne a povrchne asi ako väčšina filmov z produkcie Lifetime. Až na problémovú matku tam sú všetci dobráci od kosti, takže som si bol istý, že sa to všetko dobre skončí a videl som to na nudné 2*. O to viac ma prekvapil tragický koniec. Zaujímavé a drsné. Asi sa radšej znova vrátim k Hallmarkovskej produkcii. Tam mám istotu happyendu. 5/10. ()

Reklama

Reklama