Reklama

Reklama

A Wounded Fawn

Trailer

Obsahy(1)

Dvaja noví partneri sa chystajú stráviť víkend na chate v lese. Po príchode na miesto zisťujú, že sa v okolí dejú podivné udalosti. Toto miesto má krvavú históriu, ktorá sa stane obrovskou prekážkou v ich plánovanom vzťahu. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Zagger 

všetky recenzie používateľa

ze startu je to vcelku ok, ma to i nejake stridme napinavejsi chvile, ale druha pulka je nejaka reziserova fantasmagorie, pred koncem jsem to vypl. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Dvaja noví partneri sa chystajú stráviť víkend na chate v lese. Po príchode na miesto zisťujú, že sa v okolí dejú podivné udalosti. Toto miesto má krvavú históriu, ktorá sa stane obrovskou prekážkou v ich plánovanom vzťahu. - Velmi rozporuplný film. Prvý akt fajn. Atmosférou, vzťahmi a naratívom pripomínajúci tohtoročnú pecku Fresh. Naviac s extrémne sympatickou hlavnou hrdinkou. Druhý akt totálny trash, v ktorom sa režisér snaží hrať na niečo viac, než čím v skutočnosti je. Hercom som taktiež v druhej polovici neveril ani jednu scénu a okrem pekných masiek ma to každou minútou stále viac nebavilo. Fanúšikom poloartových hororov s presahom do umenia by sa to ale páčiť mohlo, pretože hlavná myšlienka nie je úplne odveci a nie je podaná iritujúcou formou. Podobne ako u Garlandovho Men mi ale tieto male-feminist počiny skôr vyčaria úsmev na tvári, než aby ma prinútili nad niečím sa zamyslieť. A to násilníkov z duše nenávidím. ()

Reklama

Reklama

Reklama