Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Griselda Blanco uteče se třemi malými syny a kilem kokainu z Medellínu do Miami, kde se z ní stane nemilosrdná šéfka drogového impéria, které se rychle rozrůstá. (Netflix)

Recenzie používateľa AndrewNewman k tomuto seriálu (2)

Griselda (2024) 

Napokon ma to príjemne prekvapilo. Videl som v tom akúsi paralelu, spočiatku bola Griselda ako rozhodný, prefíkaný a hrdý Don Vito Corleone, vo finálnych epizódach to ale bol už vyšinutý a prefetovaný Tony Montana zo Scarface. Samozrejme neporovnávam tieto majstrštyky Coppolu a De Palmu k tomuto seriálu, to naozaj nie. Len tým chcem trochu oceniť snahu vcelku šikovných tvorcov. Vďaka 6 epizódam a nie 10 má seriál veľmi dobrý spád a živé tempo. Hustota atmosféry vyvrcholila na párty, odvtedy sme už tak nejak všetci vedeli, že je Griselda v prdeli. Ja osobne som však o tejto narkobarónke nikdy nepočul, takže som nevedel, ako napokon skončila čo bolo dobre. Obsadenie Sofíe Vergary je pre mňa veľkým otáznikom. Na jednu stranu to bol skvelý marketingový ťah, ale na strane druhej, kto by tejto roztomilej milfke veril, že je to sociopatická masová vrahyňa však? Dej je však svižný, ostatné postavy sú dosť uveriteľné a celkovo sa táto feministická verzia Narcosu vcelku podarila. ()

Dáma přichází (2024) (E01) 

Slušný pilot, vyvražďovacia scénka v bare pri predaji kokaínu poteší, dodáva seriálu autenticitu: Takisto aj hneď ďalšia scéna, v ktorej sa zase predvedie Griselda. Všetko to ale zabije naivita tvorcov, ktorí si myslia, že uveríme tomu, že na konci by hlavný capo Griselde neodstrelil hlavu len preto, aby si ostatní nevyskakovali. Vergara sa snaží, ale stále v nej človek vidí tú atraktívnu a sympatickú manželku bohatého podnikateľa z Modernej rodinky. Zatiaľ tri hviezdy, uvidíme ako to pôjde ďalej. ()

Reklama

Reklama