Reklama

Reklama

Lovci duchů: Winchesterovi

(seriál)
  • USA The Winchesters
Trailer
USA, (2022–2023), 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvorcovia:

Robbie Thompson

Hudba:

Jay Gruska

Hrajú:

Jensen Ackles, Bianca Kajlich, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshid, Michael Tacconi, Drake Rodger, Trey Burvant, Jenna Harvey, Bridget Regan (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět. (HBO Max)

Recenzie používateľa brasek k tomuto seriálu (3)

Pilot (2022) (E01) 

Sam a Dean stopovali svojho otca, ktorý im vždy dal nejakú indíciu a bola z toho epizóda, prípad. Spin-off ponúka presne to isté len s inými protagonistami. Žiaľ nič nové, zaujímavé. Horšie je to, že tento príbeh je aj detinský. ()

Dobře své děti učte (2022) (E02) 

Detinské a primitívne. Po nevýraznej pilot epizóde prišlo niečo biednejšie. Mám pocit, že niektoré fakty z pôvodného seriálu unikli tvorcom tohto tu. Neočakávam, že sa príbeh zlepší. ()

Jsi ztracená malá holka (2022) (E03) odpad!

Absolútne zlé, trápne a nefungujúce! Moje hodnotenie vychádzka z toho, že sa nejedná o detský program na nedeľné dopoludnie. Končím trápenie, je to paškvil...všetko zlé čo na konci seriálu Lovci demonov sa objavilo, sa sem vo veľkej miere prenieslo a filmári pridali naivnú detinskosť. ()

Reklama

Reklama