Reklama

Reklama

Vitajte vo Wrexhame - Season 1 (2022) (séria)


Chuligáni (S01E10)

(epizóda)
Dokumentárny / Športový
USA, 2022, 24 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Nešťastné udalosti na prvom domácom zápase, na ktorom sa zúčastnili predsedovia, vedú k policajnému vyšetrovaniu a vrhajú zlé svetlo na futbalové chuligánstvo. (Disney+)

Recenzie (3)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Počas návštevy nových majiteľov dôjde po zápase na vlakovej zastávke ku konfliktu fanúšikov, pri ktorom skupinka siedmich fanúškov Wrexhamu napadne fanúšika - chvíľka napätia - Wrexhamu. Je pravdou že frustrovaná skupina si ho naozaj mohlo pomýliť s fanúškom hosťujúcich Tourqay United, ale aj tak pobiť sa medzi sebou, to dávajú iba frakcie hooligans Parížu Saint Germain, ak neprídu hostia tak sa pobijú medzi sebou. Jednoduchým spôsobom predovšetkým americkým divákom epizóda ozrejmuje ako pojem hooligans vznikol, čo bolo jeho príčinou a prečo je opäť na vzostupe. Škoda prestrihov povedzme na hooligens River Plate či tých z Grécka (klub som nedokázal identifikovať na 100%, ale podľa zástav by to mali byť fans Olympiakos Pireus), Anglicko má skutočne kvantum vlstných firiem a záberov ktoré by túto problematiku zobrazilo. Čerešničkou je neprijatie Saskie za policajtku, lebo je jej priateľ členom hooliigans. ()

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Moc pěkná tématická epizoda, která ukazuje že fotbal je na ostrovech víc než partnerský vztah. Je zde i okénko do historie "hooligans culture" a jak to vypadá, když se potkají dva nepřátelské tábory na domluvené bitce hooligans. ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama