Reklama

Reklama

Total Recall 2070

(seriál)
Sci-Fi / Krimi / Akčný / Dráma / Mysteriózny
Kanada / Nemecko / USA, 1999, 16 h 3 min (Minutáž: 44–83 min)

Tvorcovia:

Art Monterastelli

Predloha:

Philip K. Dick (kniha)

Hudba:

Jack Lenz

Hrajú:

Michael Easton, Cynthia Preston, Michael Anthony Rawlins, Judith Krant, Matthew Bennett, Keith Hamilton Cobb, Roman Podhora, Victoria Snow, Chad Allen (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(21)

Obsahy(1)

Total Recall 2070 je inšpirovaný dielom uznávaného spisovateľa sci-fi románov Philipa K. Dicka, ktorého príbehy boli základom pre celovečerné filmy Total Recall (1990) a Blade Runner (1982). Seriál sa sústreďuje okolo policajného vyšetrovateľa Davida Humea (Michael Easton) a jeho androidového partnera Iana Farveho (Karl Pruner), ktorí sú členovia Úradu na ochranu občanov (CPB). Svet v roku 2070, spustošený environmentálnymi a človekom spôsobenými katastrofami je svet, v ktorom občianske slobody boli potlačené v prospech mieru a stability. Svetovému dianiu dominuje šesť mocných konglomerátov nazývaných Konzorcium. Úrad CPB ako obranca bežných občanov je splnomocnený mariť firemnú špionáž a brániť nevinných pred mocou Konzorcia. (majo25)

(viac)

Recenzie (5)

monolog odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud se těšíte na akci nebo na cokoliv, co bylo ve filmu s Arnoldem, tak vězte, že toho neužijete. Viděl jsem první díl a pár dalších jsem projel rychle, a nic než žvásty, povídání a diskutování se tu neděje. Možná že dál to je lepší, ale pochybuju. Jo, ještě něco. Arnold v tomto "počinu" nehraje. Pokud by tam hrál, je pravděpodobné, že by se objevil v první části, ale neobjevil. A o co tu jde? Prostě banda detektivů na Marsu vyšetřuje různý případy. Ten co jsem viděl celej byl o nějaké sektě, kde se vraždili lidi. Jenže to všecko vypadalo tak neskutečně uměle, že do špinavé realističnosti původního filmu to mělo dál, než Paris Hilton do Hall of Fame. ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Viděno pouze několik dílů, ale stačily. Filmu se to nemůže rovnat ani zdaleka, ale na druhou stranu se autoři aspoň trochu snaží, ale jdou špatným směrem a příliš nechápou vizi Verhoevena... Bohužel. ()

Reklama

klerik

všetky recenzie používateľa

Tá atmosféra v štýle BLADE RUNNERA (na hony vzdialená filmovému TOTAL RECALLU) je skrátka skvelá a ja seriál nedokážem odsúdiť. Čo by aj moderné seriály (MINORITY REPORT) dali za to, aby mali podobne zvládnutý vizuál... Škoda, že to vzniklo v deväťdesiatych rokoch... ()

Zaujímavosti (1)

  • Seriál sa natáčal v torontskom štúdiu s rozlohou 1,000,000 štvorcových stôp (cca 93 000 m²), ktoré bolo premenené na mesto budúcnosti. (majo25)

Reklama

Reklama