Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Will (Gerard Butler) je úspešný biznismen, ktorý prechádza manželskou krízou. Jeho žena Lisa (Jaimie Alexander) si chce dať na chvíľu pauzu od ich vzťahu a poprosí ho, aby ju zaviezol k jej rodičom. Počas pauzy na benzínke, kde Will potrebuje natankovať, Lisa záhadne zmizne. Hoci Will celú záležitosť oznámi polícii, vydáva sa pátrať po pravde za záhadným zmiznutím na vlastnú päsť. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (78)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tak Žerard už nefušuje do remesla len Casey "kurva" Rybackovi, ale po novom už aj Kurtovi Russellovi a vykráda jeho film Breakdown. Som zvedavý u ktorého ďalšieho herca, ktorého dabuje Jiří Štěpnička sa inšpiruje nabudúce. S kvalitou jeho kópií to ale ide dole vodou. Tentokrát sa nedočkáme žiadneho cool blbnutia s nasratým kamionistom. Toto je smutná doba podfinancovaných DTV béčiek, takže polovicu filmu tam Butler vo flashbackoch rieši svoje posraté manželstvo a v druhej sa zmätene potuluje z miesta na miesto a predstiera, že napínavo pátra až som skoro zaspal. Sem tam niekto po niekom vystrelí a vrcholom je jeden otrasný CGI výbuch nejakej búdy. Po každej stránke totálna nuda a ak by ste si to chceli pustiť len zo zvedavosti, či sa to skončí happyendom, tak samozrejme že skončí. Žena sa nájde, manželstvo je zachránené a párik žil šťastne až do pokračovania, v ktorom pre zmenu unesú jeho. 4/10. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Žérardovi na benzínke vo vidlákove počas tankovania zmizne žena,  ktorá si zrovna chce dať pauzu od ich manželstva. Hoci to chlapík oznámi polícii, vydá sa pátrať po pravde na vlastnú päsť. Nadštardantné herecké úsilie Gerarda Butlera vo veľmi lacnom béčkovom akčňáku., ktorý síce napätie má, avšak  záverečné pobehovanie po kapmuse s meth labom medzi igelitami od rias ma odradilo od tretej hviezdičky. 40% ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Absolútne reálny a civilný triler s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe. A práve v jeho jednoduchosti,civilnosti a uveriteľnosti, že takéto niečo sa pokojne môže stať najbližšie aj Vám, spočíva jeho najväčšia sila. Celý čas som si totiž presne takúto situáciu vybavoval na sebe a bolo mi z toho teda pomerne ťažko. Inak po technickej stránke je to okej, Butler to samozrejme ťahá a bez problémov zvládol i hereckú polohu bežného,rádového chlapíka a nie polohu akčného hrdinu, ktorú obvykle stvárňuje. Škoda záveru, pri ktorom to už už vyzerá že tvorcovia majú naozaj gule natočiť niečo čo tu ešte nebolo, no nakoniec to zbabelo vzdajú a zaobalia do konvenčného konca. I tak ale docela nechápem ten hate a malý počet %- Last Seen Alive mne osobne prišiel totiž viac ako len priemerný triler a preto nemám problém ani so 4. hviezdou. 70% ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Kdyby mi dnes někdo řekl, že mě 48% béčko s Butlerem uspokojí k nekompromisní plné pětihvězdě, vysmál bych se mu. Ale po zhlédnutí Last Seen Alive tvůrcům s poklonou tleskám, protože takhle intenzivní thriller jsem neviděl už nevím jak dlouho a přikovat mě do sedačky dokáže málokterý film. Butlerovi na benzínce zmizí žena a začíná mindfuck koloběh událostí, kdy je nám postupně dávkován a odkrýván celý příběh a celá pravda za zmizením. Úvodní půlhodina na benzínce je intenzivní jak hovado a doslova jsem ani nedýchal, pátrání po ženě s tím, že nemáme zatím tušení, o co zde jde, bylo špičkově vygradované, hudba byla na jedničku a jen dokreslovala výsledný dojem z celého pátrání. V průběhu celého filmu jde jednoduše vidět, že tvůrci měli vše do detailu připraveno - od gradace děje, hudby, odkrývání flashbacků až po finální bloudění ve feťácké varně, kde se napětí dalo krájet a evokovalo ve mě stealth střílečky a bloudění mezi špinavou varnou perníku, kontejnery a feťáky. Závěr je možná trochu méně klíčový, než bych si přál, ale jinak má film jednoduše vše, co mít má- nádech mysteriozna, napětí, thrillerové prvky a správnou gradaci a i přesto, že nejde o akční nářez či áčkový hollywood, jsem maximálně nadšený. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Po Copshopovi druhý nejslabší Butlerův film . Chlápek má se ženskou manželské problémy a jedou k jejich rodičům po cestě mu dochází benzin tak si odskočí na benzinku kde ji unesou. Bohužel na to jak je to krátké je to i průměrné Butler zde zmlátí jednoho chlápka zhruba tak do 40 minuty a na konci si zabojuje v drogovém doupěti kde zastřelí pouze 2 chlápky a jednoho zabije výbuch. Tohle je film někde tak na Novu a za půl hodiny si na to nevzpomenu. 40 procent ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (8)

  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)
  • Když Willa (Gerard Butler) po únosu Knucklese (Ethan Embry) zastaví policie, v jednu chvíli se Knucklesovi uvolní roubík z lepicí pásky na ústech a Will mu řekne, aby mlčel. Když policista otevře kufr, roubík je na Knucklesových ústech opět pevně utažený. (Johnny.ARN)
  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama