Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svadba

  • Česko Prci, prci, prcičky 3: Svatba (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs) a Michelle Flahertyová (Alyson Hannigan) si čoskoro povedia vytúžené „Áno". Jimova vážne chorá stará mama (Angela Paton) si neželá nič viac ako dožiť sa jeho svadobného obradu, a tak sa mladí rozhodnú všetko zariadiť za neuveriteľné dva týždne. Stifler (Seann William Scott) plánuje pre Jima bláznivé lúčenie so slobodou, kde samozrejme nemôže chýbať ani striptíz. Finch (Eddie Kaye Thomas) je zase prísnym zástancom tradícií a dodržiavania všetkých svadobných rituálov - a Michelina sexi sestra Cadence (January Jones) sa chce tiež aktívne podieľať na prípravách obradu a priložiť tak ruku „k spoločnému dielu"... Stifler a Finch pochopiteľne okamžite zaznamenajú jej prítomnosť a začnú súperiť o jej priazeň. Všetci podľahnú šialenstvu – teda až na Jimovho otca (Eugene Levy), ktorý sa pripravuje na najkrajší deň svojho života a dáva nervóznemu synovi síce dobre mienené, ale zato niekedy nezmyselné rady... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (498)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Divočina s krásnou témou a krásnou svadbou, síce by som úplne takú raz nechcel, ale v tomto prípade to bola zábava. Tento diel patril Stiflerovi a malo to grády. Veľkolepé prostredie, obrovská zábava a pekné ženy ako January Jones. Patrí to podľa mňa k najlepším dielom z tejto série, škoda len, že znova sa objavili, až o toľko rokov neskôr. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Určitě ne slabší než minulé díly. Dvojka takovou melancholickou atmosféru z toho, že všichni vlastně stárnem a že nám kamarádi a kamarádské párty začnou pomalu ale jistě ubývat. Už nikdy nebude nic jako dřív. Ach jo. No ale máme tady třetí díl legendární ságy. Tentokráte se děj posouvá k Jimově svatbě. Postav opět trošku ubylo. Takže vlastně dostávají ostatní tím pádem zase o něco větší kousek koláče. Největší prostor dostává Stifler, kterého bych označil za hlavní postavu filmu, protože vlastně se všechny zajímavé kousky dějí kolem něj. Ostatní jsou toporní a hlavně nevtipní. Tento film zkrátka táhnou Paul Finch a Steve Stifler. PS: Varování! Scéna s lanýžem neudělá dobře nikomu a na konci přichází... 65% ()

Reklama

Desperado 

všetky recenzie používateľa

Ak je toto naozaj posledná časť, môžem ho považovať za ideálne zakončenie úspešnej série. Vtipných scén je pomenej, ale tých zopár stojí naozaj za to. No už si ťažko viem predstaviť , o čom by bol prípadný štvrý diel, takže je to dobré takto ako trilógia. Na hercoch už je vidno, že im zopár rôčkov pribudlo a úspešnú tínedžerskú komédiu by nebolo vhodné nastavovať v podobe nasilu natočených dielov o americkej rodine, americkom manželskom živote, rozvode a starobe. Brrr ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúco lepšie ako dvojka, ale aj tak je to už naťahovanie, čo len potvrdzujú ďalšie zbytočné časti. Tu to ešte aspoň bolo v tradičnom zložení, kde si ešte každý mohol vychutnať pôvodné dementné postavy. Zmena scenára mohla sériu zakončiť v tom najlepšom, čo sa nestalo a je to škoda, pre mňa sa týmto dielom končia dobré prci. 65%. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Tie akože "vtipné" situácie sú vždy tak nasilu našrubované do filmu, že sa stali až príliš ľahko predvídateľné. V prvej časti sa to ešte dalo akceptovať a pár ich bolo aj vtipných, v druhej časti to už prestalo byť vtipné a v tretej to už je sled trápnych scénok, na ktorých sa ťažko dá zasmiať, keď minútu dopredu viete, ako to asi skončí. No v porovnaní s inými teen "komédiami" ide ešte o celkom sofistikovaný filmový počin, aj keď s minimom vtipných momentov. Jediný krát počas celého filmu som mal úsmev na perách, keď Stifler zjedol psie hovno, lebo s takýmto vyvrcholením tejto scénky som fakt nerátal, aj keď som vedel, že pre scenáristu nie je žiadna nechutnosť tabu. Ešteže túto sériu drží ako tak nad vodou Seann William Scott, bez ktorého by ten chabý dej prepletený trápnymi scénkami bol úplne o ničom. S jeho oduševneným výkonom sa to dá pozrieť. Aký to kontrast v porovnaní s mrtvolným Thomasom Ianom Nicholasom, ktorý ako by tam ani nebol. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (34)

  • Seann William Scott (Stifler) ztratil hlas během natáčení scény, kdy dělá asistenta trenéra amerického fotbalu. (Stocki)
  • Scéna, kde figurují Stifler (Seann William Scott), Jim (Jason Biggs), dort a dva psi byla zčásti improvizována. Hodně improvizovaná byla také scéna s výběrem květin. (Stocki)

Reklama

Reklama