Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kým tučniak požiada svoju vyvolenú o ruku, musí jej darovať špeciálny kamienok. Hubie našiel pre svoju milovanú Marinu ten najkrajší, ale zákerný sok Drak mu strojí úklady. Našťastie sa v pravý čas objaví Hubieho odvážny kamarát Rocko... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Animácia má blízko k tej disneyovskej, aj keď menšie rozdiely v nej cítiť. Je však podobne sympatická a vtipná, tempo animáku je svižné, duo tučniackych kamáratov akčné a hoci, ako som sa dočítal, mal animák štúdia Sullivan Bluth Studios problémy pri jeho tvorbe a jeho produkcia sa naťahovala, na výsledku to necítiť. Bol to zároveň posledný animák tohto štúdia, aj keď sa ešte spolupodielalo na Charlie 2. Tučniak Drake mal hrudník, že by mu mohli závidieť všetci kulturisti na čele s Colemanom. Mňa to bavilo napriek tomu, že sa nejednalo o nič griandiózne a čo sa týka tržieb, to bol prepadák. ()

DZOUKR 

všetky recenzie používateľa

No, velkofim to sice není, ale jako dítě jsem tenhle film milovala a nemohla se od něj odtrhnout. Jinak typická pohádka s předvídavím dobrem a zlem. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama