Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh muža, ktorý ostane uväznený na veľkom medzinárodnom letisku. Príbeh Viktora Navorského, ktorý prichádza do New Yorku a netuší, že kým bol na palube lietadla, v jeho krajine sa stal vojenský prevrat. S pasom, ktorý nemôže použiť, nesmie vstúpiť na územie USA a tak musí v tranzitnej časti Kennedyho letiska čakať, kým sa v jeho krajine skončí občianska vojna. Z dní sa stávajú týždne a z týždňov mesiace, počas ktorých Viktor pomaly objavuje labyrint terminálu - mikrosvet plný absurdít, ale aj romantiku, keď sa zoznámi s krásnou letuškou Ameliou... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (831)

POMO 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica je fantastická. Roztomilý a kultivovaný epizódkový humor a ďalšia úchvatná (dovtedy nevidená) poloha majstrovského herectva Toma Hanksa vydávajú na jednoduchú, ale neodolateľnú oddychovku bez najmenšej chybky na kráse. Príchodom záporáka, lovestory a myšlienkovej roviny s plechovkou sa však táto krása vytráca a film skĺza do tuctového rodinného štandardu, pod akými bývajú obvykle podpísaní Chris Columbus a spol. Catch Me if You Can bol ucelenejší, presnejší a osobitejší. ()

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Spielberguv kamarad a oblibenec Tom Hanks dostal tu poctu zahrat si hlavni roli v Terminalu a myslim si, ze to byla skvela volba! Jako turista z fiktivni zeme je vynikajici! Krasna letuska Cathrine Zeta Jones taky neni k zahozeni :) Pribeh se nese pomalym tempem, ktere vubec nevadi pokud se divate poprve. Podruhe to zacne docela nudit, ale zivot Viktora na letistnim terminalu je zajimavy, od jeho prvniho melouchu, kdy shromazdoval voziky az po nakupovani v luxusnich buticich. Tohle je opravdu romanticka komedie ktera ma neotrely zaver a prijemne herce v prijemnem prostredi. 8/10 ()

Reklama

igi B. 

všetky recenzie používateľa

Srdceryvná fikce na téma "že trpělivost růže přináší..." je asi největším úletem mistra S.S. Zároveň však řekl bych i nejslabším (nejsladším) úletem i přes pravidelné přílety a odlety... Pohádková taškařice pro stovky milionů diváků od deseti do sta za stovky milionů dolarů od desíti k pěti - leč tak zoufale prvoplánová, až (byť) úsměvně nudná. Na tomhle letišti zkrátka čekejte jen (v nejlepším smyslu slova :-) průměrný příběh i průměrný film. Za tři (de)terminované hvězdičky... ()

Renton 

všetky recenzie používateľa

Scénář: Sacha Gervasi, Jeff Nathanson .. Skvělé. Takhle to vypadá, když si Spielberg hraje :o) Celkem zbytečnou roli letušky naštěstí zachraňuje moje oblíbená a nádherná Catherine, ale jinak je to perfektní one man show Toma Hankse. Krásný, milý film s pěknou hudbou od Williamse. Ještě jednou skvělé, tenhle film málokoho nepotěší.. 90%. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Williams: 1. The Tale Of Viktor Navorski ,2. Dinner With Amelia ,3. A Legend Is Born ,4. Viktor And His Friends ,5. The Fountain Scene ,6. The Wedding Of Officer Torres ,7. Jazz Autographs ,8. Refusing To Escape ,9. Krakozhia National Anthem and Homesickness ,10. Looking For Work ,11. Gupta's Deliverance ,12. Finding Coins and Learning To Read ,13. "Destiny"... "Canneloni"... and The Tale Of Viktor Navorski Reprise ,14. A Happy Navorski Ending!, ()

Galéria (123)

Zaujímavosti (36)

  • Bernie Mac byl zvažován pro jednu z rolí, ale musel odmítnout kvůli nabitému rozvrhu. (HellFire)

Súvisiace novinky

Spielberg a Hanks si našli nový projekt?

Spielberg a Hanks si našli nový projekt?

24.04.2014

Steven Spielberg stále neví, jaký bude jeho příští film. Před několika dny začal kroužit kolem historického dramatu The Kidnapping of Edgardo Mortara, teď ale jeho pozornost zaujal thriller z období… (viac)

Reklama

Reklama